فرمانده انتظامی لرستان:
                
                    
                        کشف 267 کیلو موادمخدر در لرستان
                    
                    
                         اجتماعی
                
                
                    
                        
                    
                    
                        
                          بزرگنمایی: 
                            
 
                                
                             
                        
                        
                            
                     
                    فرمانده انتظامی لرستان از انهدام ۳ باند تهیه و توزیع مواد مخدر و دستگیری ۲۲ خردهفروش و کشف ۲۶۷ کیلو و ۷۶۵ گرم انواع مواد مخدر طی بهمنماه سال جاری در لرستان خبر داد.
 
                    
                        
به گزارش تمدن لر، سردار یحیی الهی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در راستای طرح مبارزه قاطع و بیامان پلیس با سوداگران مرگ، مأموران انتظامی استان در بهمنماه سال جاری موفق به شناسایی و انهدام 3 باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سطح استان شدند.
وی تصریح کرد: همچنین در این مدت تعداد 222 خردهفروش مواد مخدر که در سطح محلهها، روستاها و غیره اقدام به توزیع مواد مخدر میکردند شناسایی و دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به دستگیری 10 قاچاقچی مواد مخدر و توقیف 8 دستگاه خودرو در این رابطه، خاطرنشان کرد: در مجموع 267 کیلو و 765 گرم انواع مواد مخدر اعم از سنتی و صنعتی کشف و تعداد 794 معتاد متجاهر در سطح استان جمعآوری شده است.
سردار الهی ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و همکاری خوب مردم و دستگاه قضائی با پلیس اضافه کرد: پلیس با اشراف اطلاعاتی و با قاطعیت با سوداگران مرگ برخورد خواهد کرد.