بزرگنمایی:
نشست هماندیشی بسیج استادی دانشگاه فرهنگیان لرستان با شعار «استاد بسیجی، جهاد تبیین، خیزش علمی، حامی مقاومت» در سالن کنفرانس پردیس علامه طباطبایی دانشگاه فرهنگیان لرستان برگزار شد.
به گزارش تمدن لر ،همزمان با دانشگاههای سراسر کشور و به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، نشست هماندیشی بسیج استادی دانشگاه فرهنگیان لرستان عصر یکشنبه، چهارم آذرماه با شعار «استاد بسیجی، جهاد تبیین، خیزش علمی، حامی مقاومت» در سالن کنفرانس پردیس علامه طباطبایی دانشگاه فرهنگیان لرستان برگزار شد. در این نشست هماندیشی از سوی کانون بسیج اساتید دانشگاه فرهنگیان لرستان در قالب یک هزار نشست هماندیشی بسیج استادی با عنوان «بررسی موضوعات مهم منطقه به ویژه محور مقاومت» برگزار شد، امیرعلی حیدر امیری، تحلیلگر مسائل سیاسی و مدیر مؤسسه جهاد تبیین و ساد رسانهای پیرامون فلسفه تشکیل بسیج و اینکه امروز بسیج جهانی شده و در بسیاری از کشورها تشکلهای مردمی و دانشجویی شکل گرفته است و همچنین پیرامون موضوعات مهم منطقه به ویژه محور مقاومت مباحثی را بیان کرد و در ادامه جلسه پرسش و پاسخ برگزار و اساتید شرکتکننده به طرح سؤالات خود پرداختند و استاد امیری به آنها پاسخ داد. در ادامه این نشست، بیانیه پایانی قرائت شد و اساتید و کارکنان به همراه حجتالاسلام هادی گراوند، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه فرهنگیان لرستان و امیرعلیحیدر امیری، مدیر مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانهای با حضور بر مزار شهید گمنام پردیس علامه طباطبایی یاد و خاطره شهدا به ویژه شهید گمنام مدفون در دانشگاه فرهنگیان لرستان را گرامی داشتند. امیرعلیحیدر امیری، مدیر مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانهای در این نشست با تبریک به مناسبت هفته بسیج و بیان اینکه بسیج امروز جهانی شده و بعد از هفتم اکتبر بسیج در حال شتاب گرفتن است، گفت: بسیج فقط در گستره مذهب شیعه نیست بلکه امروز از اهل سنت و مسیحیان نیز بسیجی داریم.
وی با بیان اینکه سردار سلیمانی نماد آزادیخواهان جهان است، افزود: امروز رسانه در دست صهیونیست جهانی و استکبار است و با استفاده از این ابزار دنیا را مسخ، چشمان را کور و گوشها را کر کرده است.
امیری به حرکت دنیا از تکقطبی به سمت چند قطبی اشاره کرد و با بیان اینکه نظم نوین جهانی با چالش بیداری ملتها مواجه شده است، ادامه داد: امروز آمریکا در یک گرداب گرفتار است از سویی چین در حال تبدیل شدن به یک ابرقدرت جهانی است و از یک طرف چهره صلحطلب اسرائیل هم در پاسخ به عملیات طوفانالاقصی که منجر به شهادت 44 هزار نفر در غزه شد، خدشهدار شده است.
وی در ادامه به حمله تروریستی در پاراچنار پاکستان که منجر به شهادت تعداد زیادی از شیعیان از جمله کودکان و زنان شد، اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در پاکستان تنوع مذهبی و قومی وجود دارد و میلیونها نفر شیعه و سنی در کنار هم زندگی میکنند همواره تنشهای مذهبی، قومی و قبیلهای وجود داشته و در سالهای اخیر حملات تروریستی به ویژه علیه اقلیتهای مذهبی از جمله شیعیان افزایش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه این حملات عمدتاً توسط گروههای تروریستی و با اهداف سیاسی و مذهبی خاص و ایجاد تفرقه بین مسلمین انجام میشود، اظهار کرد: اکثر جمعیت چندصد میلیونی پاکستان خواهان زندگی مسالمتآمیز هستند لذا رسانهها و تحلیلگران باید به این نکته توجه داشته باشند که القای درگیری بین شیعیان و اهل تسنن تبعات خطرناکی دارد و میتواند به تنشها دامن بزند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی غرب آسیا با بیان اینکه ایجاد احساسات منفی و تحریک قومیتها و مذاهب علیه یکدیگر تنها به نفع گروههای تروریستی که به دنبال بیثباتی و ناامنی در کشور پاکستان هستند، میباشد، ادامه داد: نقش رسانهها و مسئولیت اجتماعی که مردم و رسانهها بر عهده دارند خیلی مهم است رسانهها باید به دقت نسبت به پوشش اخبار این حوادث حساسیت نشان دهند.