آخرین مطالب

متولی کیست ناظر کجاست / توهین واضح به خبرنگاران یادداشت

متولی کیست ناظر کجاست / توهین واضح به خبرنگاران

  بزرگنمایی:
وضعیت نامناسب و بی سروسامان جایگاه خبرنگاران و سالن کنفرانس خبری ورزشگاه تختی خرم آباد توهینی واضح به خبرنگاران است.

پایگاه خبری تمدن لر - یادداشت - سید احمد موسوی- اینکه شهر خرم آباد برای اولین بار در تاریخ لیگ برتر فوتبال صاحب نماینده شد اتفاقی بی سابقه و نادر بود که شادمانی را تا عمق خانواده های لرستانی برد و تجربه و فصلی نو در زندگی مردم بنا نهاده شد.

بدنبال این اتفاق شیرین و بلافاصله پس از صعود تاریخی خیبر به لیگ برتر تلاشهای شبانه روزی برای ایجاد استانداردهای لازم و رفع نواقص ورزشگاه تختی خرم آباد بسرعت شروع و حدوداً در  3 ماه الزامات و تغییرات مد نظر فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برای میزبانی در خرم آباد اعمال گردید البته در کمال تعجب و تامل بدون توجه به وضعیت جایگاه خبرنگاران با تایید شرایط میزبانی از سوی سازمان لیگ در ورزشگاه تختی و شروع لیگ برتر تب و تاب و نشاط تازه ای ورزش استان و جوانان را فرا گرفت .

 با آغاز مسابقات تنها قسمتی که با بی مهری و بی توجهی مسئولین قرار گرفت جایگاه خبرنگاران ، سالن کنفرانس مطبوعاتی و جایگاه میکسدزون بود که وضعیت بسیار نابسامانی داشته و علی رغم پیگیری خبرنگاران اما گوش شنوایی وجود نداشت تا اینکه نیم فصل به پایان رسید .

اگر نگاهی به سایر ورزشگاه های ایران داشته باشیم می بینیم که به جایگاه خبرنگاران و سالن کنفرانس خبری توجه ویژه ای شده و شرایط و امکانات در خور شانی برای خبرنگاران ورزشی مهیا گردیده اما در ورزشگاه تختی خرم آباد که گویا تافته جدا بافته ایم نه جانمایی درستی صورت گرفته و نه امکاناتی در فضای نامناسب فعلی مهیاست و مهمتر آنکه شان خبرنگار در بازیهای خانگی خیبر خرم آباد در اثر بی توجهی و درک نامناسب برخی مسئولین کاملا زیرسوال رفته و استقرار خبرنگار در این مکان توهینی واضح به رسانه می باشد.

فضایی دارای مبلمان ، میز، لوازم تحریر، صندلی های دسته دار،  امکانات رفاهی ، اینترنت ، و راه ورود و خروج مستقل از تماشاگران حقوق بحق و قانونی اصحاب رسانه در جایگاه خبرنگاران می باشد که تاکنون  خبرنگاران ورزشی در خرم آباد به لطف مسئولین از آن بی بهره هستند و در مکانی مستقر می شوند که حتی برای ورود و خروج دردسرهای زیادی بدنبال داشته و بجز اینکه هیچگونه امکاناتی ندارد خبرنگاران در میان ازدحام افراد غیر خبرنگار در این مکانهای غیراستاندارد راهی جز سکوت نخواهند داشت .

برای حل این مشکلات ابتدایی که متولیان آن در لرستان سردرگم شدند فقط کافیست سری به برخی ورزشگاههای ایران مثلا: اصفهان ، یزد ، اراک و .... زده تا اولاً نسبت به نحوه ایجاد استانداردهای لازم در حوزه رسانه آشنا شوند دوماً با الگوبرداری از آن ورزشگاهها بتوانند جایگاه خبرنگاران را در ورزشگاه تختی خرم آباد تجهیز و نو نوا نمایند .

همانطور که می دانیم که متولی ورزشگاه ها اداره کل ورزش و جوانان استان است اما برای برگزاری مسابقات فوتبال ورزشگاه تحویل هیات فوتبال داده می شود و هیات است که مسئول برگزاری مسابقات میباشد و بایستی مشکلات و نواقص محل برگزاری را کتباً به اداره کل ورزش و جوانان  اعلام نماید تا شرایط استاندارد حوزه های مختلف ورزشگاه مهیا گردد چرا که فدراسیون بعنوان مسئول فوتبال کشور هیاتهای فوتبال استانی را مسئول می شناسد بنابراین هیات فوتبال لرستان در این خصوص بایستی در پی رفع مشکلات و تجهیز جایگاه خبرنگاران و سالن کنفرانس با اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان مکاتبه می نموده تا اقدامات بعدی در خصوص جایگاه خبرنگاران صورت می گرفت اما بهرحال با نگاهی ساده به جایگاه خبرنگاران در ورزشگاه تختی خرم آباد به کوتاهی مسئولان در عمل به وظایف خود پی خواهیم برد که معلوم نیست در این ورزشگاه متولی کیست ؟ مجری کیست و ناظر کجاست! و همین که خبرنگاران همواره از مشکلات جامعه می گویند اما در بیان مشکلات خود کمتر لب به سخن می گشایند موجب شده که دغدغه های آنان کمتر دیده شود و مورد بی توجهی قرار گیرند.

در پایان به متولیان این موضوع که تاکنون در این حوزه کوتاهی نمودند توصیه میشود این دغدغه خبرنگاران ورزشی را تا قبل از شروع نیم فصل دوم برطرف نمایند و به کم کاری ها و کوتاهی در عمل به وظایف قانونی خود پایان دهند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

واسپاری نشریات محلی لرستان به کتابخانه ملی ایران

اجرای بیش از 300 ویژه‌برنامه هفته عقیدتی سیاسی سپاه در لرستان

قاچاقچیان کالا در لرستان بیش از 10 میلیارد ریال جریمه شدند

خدمات بهداشت حرفه‌ای به 17 هزار کارگاه در لرستان ارائه شد

تقدیر مدیرکل بنیاد شهید لرستان از مدیر بانک سپه به پاس یک سال همراهی و همکاری این بانک در حوزه تسهیلات اشتغال‌زایی

معاون فرهنگی و رسانه اداره کل ارشاد لرستان معرفی شد

فراخوان اهدای خون در لرستان

تأکید استاندار لرستان بر تأمین فوری ساختمان مناسب برای بنیاد ایران‌شناسی شعبه استان

فعالیت 14 حوزه علمیه خواهران در سطح استان لرستان /تحصیل یک هزار و 26 طلبه در این حوزه ها

9 معلم نمونه لرستان به مرحله کشوری راه یافتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان ابقاء شد

یک لرستانی عضو هیات مدیره انتشارات علمی و فرهنگی تامین اجتماعی کشور شد

ایجاد شفافیت در اولویت برنامه های هئیت مدیره سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان لرستان

تلاش برای توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی لرستان

کشف 12 فقره سرقت در خرم‌آباد

تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های کلان آموزش و پرورش استان

درخشش بانوی فرهنگی لرستانی در جشنواره سراسری "تدریس ماهرانه" جمعیت هلال احمر

پرداخت سه هزار و 800 میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان لرستان

مجوز ماده 23 سد "ماربره" دورود صادر شد

تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در سایت کشت و صنعت

درخشش هنرمندان لرستانی حاصل اتحاد بین هنرمندان و هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی استان است

هنرمندان واقعیت‌های دفاع مقدس را به تصویر بکشند

لزوم توجه بیشتر به هنرمندان لرستان

نشست راهبردی در عالی‌ترین سطح؛ لرستان در آستانه جهش

اولین بازارچه میوه و تره‌بار خرم‌آباد راه‌اندازی شد

انتقال خون لرستان دو رتبه نخست کشوری را کسب کرد/بانوان لرستانی پرچمدار اهدای خون کشور

گامی بلند در حمایت از بیماران سرطانی / حمایت موسسه امدادگران عاشورا از 800 بیمار سرطانی در لرستان

دستگاه‌های اجرایی لرستان حق واگذاری آگهی دولتی به افراد ذی‌نفع را ندارند

تأکید مسئول بسیج رسانه لرستان بر هم‌افزایی و برنامه‌محوری خانه مطبوعات

همایش روز ملی آرد و نان در لرستان با تجلیل از نانوایان و گندمکاران برتر +تصاویر

ضرورت ترویج مصرف نان کامل و کاهش ضایعات گندم

پرداخت کامل مطالبات کشاورزان لرستانی

17 تن شکر خارج از شبکه توزیع در بروجرد کشف شد

کشف و ضبط 45 هزار لیتر سوخت یارانه‌ای در استان لرستان

مدرسه مجازی استان تا مهرماه راه‌اندازی می‌شود

کشف 50 ماینر غیرمجاز در لرستان

ایجاد زنجیره مهارت‌آموزی با هدف توسعه اشتغال در بین جوانان و مهارت افزایی کارگران در لرستان

پرداخت بیش از 37 هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک کشاورزی استان لرستان در سال 1403

عذرخواهی شهردار خرم‌‌آباد از مردم/ تمام معابر مشکل‌دار امسال آسفالت می‌شوند

هادیان سیاسی نقش مهمی در جهاد تبیین، روشنگری در جامعه دارند

هنرمند لرستانی برگزیده مسابقه خوشنویسی خط عربی «الرقیم» کشور قطر شد

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد؛ پاداش برای گزارش‌های مردمی

فعالیت‌های پنج‌گانه نهاد بین‌المللی صلح و سازش، اتحاد عدالت اجتماعی کشور/ عضویت 500 لرستانی در این نهاد

دکتر احمد بهاروندی مسئول سازماندهی شورای سفیران نهاد صلح و سازش در لرستان شد

عبدی ناجی فوتبال لرستان/ فرشته نجات فوتبال لرستان ستودنی است

برد خانگی خیبر مقابل نساجی؛ لرتباران بقا در لیگ برتر را جشن گرفتند

هنر در لرستان رویکردی فلسفی به هستی است

مسیر سرنوشت ساز دانش آموزان را با آگاهی بخشی به خانواده ها هموار کنیم

چهره‌های شاخص هنر انقلاب اسلامی استان لرستان تجلیل شدند

دستگیری 75 تبعه خارجی غیرمجاز در لرستان