آخرین مطالب

متولی کیست ناظر کجاست / توهین واضح به خبرنگاران یادداشت

متولی کیست ناظر کجاست / توهین واضح به خبرنگاران

  بزرگنمایی:
وضعیت نامناسب و بی سروسامان جایگاه خبرنگاران و سالن کنفرانس خبری ورزشگاه تختی خرم آباد توهینی واضح به خبرنگاران است.

پایگاه خبری تمدن لر - یادداشت - سید احمد موسوی- اینکه شهر خرم آباد برای اولین بار در تاریخ لیگ برتر فوتبال صاحب نماینده شد اتفاقی بی سابقه و نادر بود که شادمانی را تا عمق خانواده های لرستانی برد و تجربه و فصلی نو در زندگی مردم بنا نهاده شد.

بدنبال این اتفاق شیرین و بلافاصله پس از صعود تاریخی خیبر به لیگ برتر تلاشهای شبانه روزی برای ایجاد استانداردهای لازم و رفع نواقص ورزشگاه تختی خرم آباد بسرعت شروع و حدوداً در  3 ماه الزامات و تغییرات مد نظر فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برای میزبانی در خرم آباد اعمال گردید البته در کمال تعجب و تامل بدون توجه به وضعیت جایگاه خبرنگاران با تایید شرایط میزبانی از سوی سازمان لیگ در ورزشگاه تختی و شروع لیگ برتر تب و تاب و نشاط تازه ای ورزش استان و جوانان را فرا گرفت .

 با آغاز مسابقات تنها قسمتی که با بی مهری و بی توجهی مسئولین قرار گرفت جایگاه خبرنگاران ، سالن کنفرانس مطبوعاتی و جایگاه میکسدزون بود که وضعیت بسیار نابسامانی داشته و علی رغم پیگیری خبرنگاران اما گوش شنوایی وجود نداشت تا اینکه نیم فصل به پایان رسید .

اگر نگاهی به سایر ورزشگاه های ایران داشته باشیم می بینیم که به جایگاه خبرنگاران و سالن کنفرانس خبری توجه ویژه ای شده و شرایط و امکانات در خور شانی برای خبرنگاران ورزشی مهیا گردیده اما در ورزشگاه تختی خرم آباد که گویا تافته جدا بافته ایم نه جانمایی درستی صورت گرفته و نه امکاناتی در فضای نامناسب فعلی مهیاست و مهمتر آنکه شان خبرنگار در بازیهای خانگی خیبر خرم آباد در اثر بی توجهی و درک نامناسب برخی مسئولین کاملا زیرسوال رفته و استقرار خبرنگار در این مکان توهینی واضح به رسانه می باشد.

فضایی دارای مبلمان ، میز، لوازم تحریر، صندلی های دسته دار،  امکانات رفاهی ، اینترنت ، و راه ورود و خروج مستقل از تماشاگران حقوق بحق و قانونی اصحاب رسانه در جایگاه خبرنگاران می باشد که تاکنون  خبرنگاران ورزشی در خرم آباد به لطف مسئولین از آن بی بهره هستند و در مکانی مستقر می شوند که حتی برای ورود و خروج دردسرهای زیادی بدنبال داشته و بجز اینکه هیچگونه امکاناتی ندارد خبرنگاران در میان ازدحام افراد غیر خبرنگار در این مکانهای غیراستاندارد راهی جز سکوت نخواهند داشت .

برای حل این مشکلات ابتدایی که متولیان آن در لرستان سردرگم شدند فقط کافیست سری به برخی ورزشگاههای ایران مثلا: اصفهان ، یزد ، اراک و .... زده تا اولاً نسبت به نحوه ایجاد استانداردهای لازم در حوزه رسانه آشنا شوند دوماً با الگوبرداری از آن ورزشگاهها بتوانند جایگاه خبرنگاران را در ورزشگاه تختی خرم آباد تجهیز و نو نوا نمایند .

همانطور که می دانیم که متولی ورزشگاه ها اداره کل ورزش و جوانان استان است اما برای برگزاری مسابقات فوتبال ورزشگاه تحویل هیات فوتبال داده می شود و هیات است که مسئول برگزاری مسابقات میباشد و بایستی مشکلات و نواقص محل برگزاری را کتباً به اداره کل ورزش و جوانان  اعلام نماید تا شرایط استاندارد حوزه های مختلف ورزشگاه مهیا گردد چرا که فدراسیون بعنوان مسئول فوتبال کشور هیاتهای فوتبال استانی را مسئول می شناسد بنابراین هیات فوتبال لرستان در این خصوص بایستی در پی رفع مشکلات و تجهیز جایگاه خبرنگاران و سالن کنفرانس با اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان مکاتبه می نموده تا اقدامات بعدی در خصوص جایگاه خبرنگاران صورت می گرفت اما بهرحال با نگاهی ساده به جایگاه خبرنگاران در ورزشگاه تختی خرم آباد به کوتاهی مسئولان در عمل به وظایف خود پی خواهیم برد که معلوم نیست در این ورزشگاه متولی کیست ؟ مجری کیست و ناظر کجاست! و همین که خبرنگاران همواره از مشکلات جامعه می گویند اما در بیان مشکلات خود کمتر لب به سخن می گشایند موجب شده که دغدغه های آنان کمتر دیده شود و مورد بی توجهی قرار گیرند.

در پایان به متولیان این موضوع که تاکنون در این حوزه کوتاهی نمودند توصیه میشود این دغدغه خبرنگاران ورزشی را تا قبل از شروع نیم فصل دوم برطرف نمایند و به کم کاری ها و کوتاهی در عمل به وظایف قانونی خود پایان دهند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

با مخلان امنیت بدون هیچ‌گونه مماشات برخورد قاطع می‌شود

ملت آزمون‌های دشوار!

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

موشن گرافی| آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

مهدی مجیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان شد

کمربندی غربی؛ گام بزرگ برای تغییر چهره خرم‌آباد

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

مشترکان پرمصرف چگونه می‌توانند برق خود را تامین کنند؟‌

ویدیو/حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

250 گرم طلا توسط ماموران انتظامی لرستان به صاحبش بازگردانده شد

کاپیتان سابق سپاهان به خیبر خرم‌آباد پیوست

فیلیمو برای مشترکین اینترنت مخابرات رایگان شد

مدیران اهتمام ویژه به مقوله مناسب‌سازی شهر داشته باشند

محدودیت فعالیت مراکز مجاز استخراج رمزارز تا پایان شهریور

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

پل صفوی خرم آباد به گذرگاه پیاده‌محور تبدیل می‌شود

افزایش آتش‌سوزی در منازل مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز

مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

«سگ گردانی» در خرم‌آباد ممنوع شد

تأکید بر صرفه‌جویی و همکاری در مدیریت مصرف برق در دیدار مدیرعامل توزیع برق لرستان با فرماندار پلدختر

اداره کل میراث فرهنگی لرستان به ساختمان سابق مهندسی سپاه انتقال یافت

شرکت توانیر نخستین لیگ سراسری نظام پیشنهادها را برگزار می‌کند

فعالیت های بسیج سازندگی، دشمن شکن است

دستگیری متخلفین زیست‌محیطی سفیدکوه خرم‌آباد

نظارت 35 گروه بر ذبح دام عید قربان در لرستان

20 هکتار از مراتع منطقه حفاظت شده «اشترانکوه» دچار آتش‌سوزی شد/آتش سوزی مهار شد

موشن گرافی| اطلاع از زمان‌های خاموشی های برق

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه کوی آبشار شهرستان خرم آباد

انتقاد رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های لرستان از قانون مشمولیت حق بیمه خبرنگاران

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

دره و غارهای خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو

موشن گرافی| گام بلند نیروگاه‌های حرارتی برای تامین برق تابستان

مدیر و معلم مدرسه، کلید توسعه فرهنگ نماز

دستگیری سه نفر به جرم فساد مالی در شهرداری ازنا

11 هزار زوج جوان لرستانی در صف وام ازدواج

کشف 1404 کیلوگرم گوشت فاسد از یک فروشگاه زنجیره‌ای در خرم‌آباد

اجرای طرح پایش بیماری‌های زنبورعسل در لرستان

اجرای 60 میلیارد پروژه آبخیزداری در لرستان

مواظب کلاهبرداران «وام فوری بدون ضامن» باشید

«ایکوموس» به ثبت جهانی دره خرم‌آباد رأی مثبت داد

24 گواهی جعلی ایمنی آسانسور در الیگودرز لرستان کشف شد

سارق مسلح طلافروشی دلفان و عامل قتل در ملأعام به دار مجازات آویخته شد

الزام ادارات به تنظیم دمای سامانه‌های سرمایشی روی 27 درجه سانتی‌گراد

دمای مرکز تهران در 5 سال گذشته 6 درجه افزایش یافته است

برق چاه‌های کشاورزی در چارچوب پروانه بهره‌برداری آب به طور کامل تامین می‌شود

ویدیو| تقطیع سخنان وزیر نیرو در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت در فضای مجازی

صادرات 929 تن انواع فرآورده خام دامی از لرستان