آخرین مطالب

مدیرکل امور مالیاتی استان لرستان در نشست خبری مطرح کرد:

پایان مهر ماه آخرین فرصت بخشودگی 100 درصدی جرائم مالیاتی اقتصادی

پایان مهر ماه آخرین فرصت بخشودگی 100 درصدی جرائم مالیاتی

  بزرگنمایی:
مدیرکل امور مالیاتی استان لرستان گفت: مودیان محترم مالیاتی با پرداخت اصل بدهی خود تا پایان مهرماه، فرصت استفاده از بخشودگی ۱۰۰درصدی جرائم مالیاتی قابل بخشش را از دست ندهند.

مدیرکل امور مالیاتی استان لرستان گفت: مودیان محترم مالیاتی با پرداخت اصل بدهی خود تا پایان مهرماه، فرصت استفاده از بخشودگی 100درصدی جرائم مالیاتی قابل بخشش را از دست ندهند.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، محمدرضا محمدی عصرامروز 6 مهرماه در نشست خبری با خبرگزاری ها و پایگاه های خبری لرستان که در محل سالن جلسات اداره کل امور مالیاتی استان برگزار شد اظهار داشت: با توجه به اینکه سال 1398 مزین شده به نام سال رونق تولید، لذا سازمان امور مالیاتی در راستای حمایت از تولید و کالای ایرانی و به‌منظور حمایت از فعالان اقتصادی، رعایت اصل تکریم ارباب‌رجوع و افزایش رضایتمندی مودیان مالیاتی،تصمیماتی گرفته که کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی اگر تا پایان مهر بدهی خود را تسویه کنند مشمول بخشش100 درصدی جریمه خواهند شد.

وی ادامه داد: اگر مودیان مالیات از این فرصت استفاده نکنند و پرداخت ها را به زمان دیگری موکول کنند میزان بخشودگی برای اشخاص حقیقی 80 درصد و برای اشخاص حقوقی غیر دولتی 90 درصد خواهد بود.

محمدی تصریح کرد: مودیانی که بدهی را به سال 99 موکول کند میزان بخشودگی جرائم برای اشخاص حقیقی 50% و برای اشخاص غیردولتی 70% خواهد بود.

مدیرکل امور مالیاتی استان لرستان طرح بخشودگی یک فرصت استثنایی برای مردم است که قابل تکرار نیست لذا انتظار داریم مودیان محترم مالیاتی از این موقعیت ویژه که سازمان امور مالیاتی برای مودیان قائل شده استفاده کرده و کار خود را موکول به بعد از این تاریخ نکنند.

شرایط مودیان خسارت دیده از سیلاب اخیر در لرستان

مدیرکل امور مالیاتی استان لرستان بیان کرد: از همان روز های ابتدایی وقوع حادثه بنرهایی را در سطح شهر برای آگاهی بخشی و شناسایی خسارت دیدگان نصب کردیم.

وی با بیان اینکه براساس قانون تسهیلاتی برای مؤدیان مالیاتی در مناطق سیل‌زده در نظر گرفته  افزود:کلیه مالیات واحد های بیش از50درصد خسارت دیده تا پایان سال بخشوده و واحدهای کمتر از 50درصد نیز میزان خسارتشان از کل مبلغ مالیات محاسبه شده کسر خواهد شد و بدیهی است که سال آینده میبایست این موارد را در اظهارنامه خود قید کنند.

نصب ، راه‌اندازی و استفاده از پایانه‌های فروشگاهی

مدیرکل امور مالیاتی استان لرستان  گفت: کلیه صاحبان حرف و مشاغل پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی و دامپزشکی که مجوز فعالیت آن‌ها توسط وزارت بهداشت در چهارچوب آیین‌نامه تبصره (2) ماده (169) قانون مالیات‌های مستقیم نسبت به نصب، راه‌اندازی و استفاده از پایانه فروشگاهی از ابتدای سال 1398 اقدام کنند.

محمدی ادامه داد: بر این اساس کلیه صاحبان حرف و مشاغل یاد شده مکلفند حداکثر تا تاریخ 23 مرداده ماه 98 برای ثبت درخواست تخصیص شماره شناسه پایانه فروشگاهی (کارت‌خوان) به درگاه عملیات الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور مراجعه و مبادرت به ثبت مشخصات دستگاه کارتخوان خود نموده و پس از دریافت شناسه مذکور نسبت به بهره‌برداری از آن اقدام کنند.

وی بیان داشت: 18 درصد پزشکان استان پایانه فروشگاهی نصب کردهاند که مابقی در صورت عدم تمکین مشمول جریمه خواهند شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان لرستان  اضافه کرد:برای پزشکانی که اقدام به نصب این پایانه ها نکنند جریمه 2 درصدی از میزان کل مالیات محاسبه شده در نظر گرفته خواهد شد، علاوه بر جریمه مذکور شائبه فرار مالیاتی نیز مطرح خواهد شد که این مسئله نیز تبعات خاص خود را در پی خواهد داشت.

محمدی در پایان گفت: 70 تا 80 درصد جرائم مالیاتی ناشی از عدم آگاهی مودیان می باشد.

خبر و عکس : هادی کردعلیوند


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

انسجام ملی، مقاومت ملی، کارآمدی و سرمایه اجتماعی؛ چهار راهبرد دولت برای عبور از شرایط سخت است/ توسعه لرستان وارد ریل جدیدی شده است/ دولت این استان را فراموش نخواهد کرد

31 شهریور؛ فرصت مشارکت در ساختن آینده لرستان با «نشان‌دار کردن مالیات»

کسب رتبه اول شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان در طرح مهتاب

پیش‌بینی تولید 35 هزار تن گوجه‌فرنگی در لرستان

قبولی 128 دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی

تخلیه قلعه فلک و افلاک ، دغدغه‌ی سردار شهید سلامی بود

اراده شهردار جوان و با انگیزه خرم‌آباد، برای تحول چهره شهر ستودنی است

هشدار رهاسازی آب از سدهای ایوشان و تاج امیر لرستان

پلمب آسانسور ناایمن مجتمع پزشکی در خرم‌آباد

جریمه 10 میلیارد ریالی قاچاقچی دام در پلدختر

هشدار دادستان مرکز لرستان در خصوص رعایت حجاب

پوشش رایگان بیمه سلامت برای دهک‌های اول تا پنجم در لرستان

سخنگوی سپاه: رسانه‌ یکی از ابزارهای اصلی جنگ ترکیبی است

پل شهدای اقتدار خرم‌آباد آماده بهره‌برداری است

آغاز مسابقه میدان یار گروه های مردمی لرستان

رسانه‌های لرستان در خط مقدم جهاد تبیین و روایتگری ایستادند

46 طرح مخابراتی به ارزش 787 میلیارد تومان در لرستان آماده بهره‌برداری است

بهره‌برداری از 36 میلیارد تومان پروژه منابع طبیعی لرستان همزمان با هفته دولت

کشف 110 کیلوگرم موادمخدر در لرستان

لرستان، میزبان 740هزار کلنی زنبور عسل

770 میلیارد پروژه کشاورزی در لرستان افتتاح می‌شود

43 روستای لرستان در هفته دولت آبرسانی می‌شود

واگذاری 120 سامانه خورشیدی به عشایر لرستان

آغاز رقابت بیش از 33 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری 1405

افتتاح ایستگاه پمپاژ آب اسماعیل‌آباد دلفان لرستان

آغاز پانزدهمین مرحله واکسیناسیون طیور بومی ،گامی بلند در راستای کمک به معیشت روستائیان

برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های لرستان

اجرای طرح خانه امید برای خانه دار شدن کارگران واحدهای صنعتی و معدنی لرستان

اتصال 179 مدرسه لرستان به شبکه پرسرعت فیبر نوری

انتصاب رئیس کل جدید دادگستری لرستان

برج‌های دوقلو خرم‌آباد در مسیر تعیین تکلیف؛ شهرداری آماده جذب سرمایه‌گذار شد

پرداخت 18 هزار میلیارد تومان تسهیلات در یک سال

آزمایشگاه تخصصی سیلندرهای فولادی در الیگودرز بهره‌برداری شد

تولید 25 درصد لباس فرم دانش‌آموزان لرستان در هنرستان ها

تداوم طرح ملی کشاورزی حفاظتی در لرستان؛ کشت گندم در دو قطعه مقایسه‌ای

اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور در لرستان+فیلم

توقیف 57 وسیله نقلیه حادثه ساز در خرم‌آباد

پیام مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

دستگیری قاتل سه جوان معمولانی در لرستان

711 میلیارد تومان مالیات برای پروژه‌های اولویت‌دار لرستان نشان‌دار شد

کاهش ترافیک مرکز شهر خرم‌آباد با پل‌های قاضی و افلاک

پل قاضی خرم‌آباد تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود

کشف 8 مورد جعل علامت استاندارد بر روی کالاها در لرستان / انجام یک هزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای صنفی لرستان

مشکلات فرهنگی مهم ترین عامل کمبود اهدا عضو در استان است

گزارشگر بومی در حاشیه، مهمان یزدی در میکروفون

گردش حساب پتروشیمی باید در استان متمرکز شود

846 پروژه در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می‌شود

شناسایی بیش از 14 هزار بیمه‌شده جدید در لرستان

تمدید انتقالی 605 معلم بومی در لرستان

ورود گردشگران به دریاچه گهر لرستان ممنوع می‌شود