آخرین مطالب

مجوزی صادر نشده بود که لغو شده باشد

بی برنامه گی و زیاده خواهی همای تنها دلیل برگزار نشدن کنسرت بود فرهنگی

بی برنامه گی و زیاده خواهی همای تنها دلیل برگزار نشدن کنسرت بود

  بزرگنمایی:
کنسرت همای در شهرهای خرم آباد و الیگودرز بعلت بی برنامه گی زیاده خواهی پرواز همای در تاریخ ۱۸ و ۱۹ آذر ماه ۱۳۹۸ برگزار نشد.

کنسرت همای در شهرهای خرم آباد و الیگودرز بعلت بی برنامه گی زیاده خواهی پرواز همای در تاریخ 18 و 19 آذر ماه 1398  برگزار نشد.

در زیر دلیل عدم برگزاری کنسرت همای در خرم آباد و الیگودرز خواهید خواند.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر به نقل از امین عباسیان رئیس انجمن این کنسرت به تهیه کنندگی شخصی آقای همای و درخواست انجمن موسیقی لرستان از نهادهای ذیصلاح قرار بود که اول در تاریخ 24 آذر در خرم آباد و 25 آذر در الیگودرز انجام شود و درخواست به این تاریخ تقدیم مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان شد و پس از تایید شورای موسیقی نامه استعلامات لازم از فرمانداری و امکان نیز صادر گردید،شایان ذکر است در این شورا کنسرت رضا بهرام به تهیه کنندگی آقای مسعود عبدی بنام شرکت کاسیت کنسرت به تاریخ 14 آذر ماه صادر گردید.(در واقع 11 روز فاصله زمانی دو کنسرت بود)

 سپس گویا با توجه به برگزاری تور کنسرت همای و پیشنهاد شهرستانی دیگر برای روز های 21 ، 22 و 23 آذر ، بعد از ده روز به ناگه ما شاهد پیشنهاد تغییر مجدد تارخ کنسرت همای در خرم آباد بودیم و دوباره باید تمام نامه ها تغییر می کرد و مجددا صادر می گردید.

انجمن موسیقی نیز با توجه به رسالت واقعی خود که همان حمایت از موسیقی محلی و مقامی و نیز سنتی ایران می باشد بدون کوچکترین چشم داشتی و نیز گرفتن هر گونه مبلغی از آقای همای با دیده منت امور را پیش بردیم.

عباسیان تصریح کرد: متاسفانه امروزه ما بیشتر شاهد کنسرت های تجاری هستیم تا هنری و پرواز همای نیز در این ورطه افتاده اند و علیرغم اینکه کنسرت سال قبلشان در خرم آباد به سختی توانست یک سالن 400 نفری پر کند اما این بار تقاضای سالن ورزشی 1000 نفری داده بودند و همچنانکه عنوان شد ما قبول کرده و پس از رایزنی فراوان توانستیم یک سالن  مناسب به برگزار کنندگان رضا بهرام و همای معرفی کنیم.

رئیس انجمن موسیقی لرستان افزود : تیم اجرایی رضا بهرام با توجه به عدم تغییر زمان برگزاری توانست بلافاصله مجوز را اخذ نماید اما متاسفانه برای گروه همای این اتفاق نیفتاد و بدون داشتن هیچگونه مجوزی تبلیغات میدانی و بلیط فروشی را شروع کردند.

در ادامه عباسیان در خصوص پروسه اخذ مجوز مطالبی به شرح زیر عنوان کرد:

برای اخذ مجوز پس از درخواست و طرح در شورا به دستور مدیر کل فرهنگ و ارشاد استعلام از فرمانداری و اماکن صورت می پذیرد ، پس از جواب استعلام و ارائه آن به اداره کل فرهنگ و ارشاد مجوز نهایی صادر می گردد و تازه آنموقع است که گروه اجازه تبلیغات و فروش بلیط را دارد ، حال علیرغم اینکه گروه همای هیچگونه جواب استعلامی به ارشاد ارائه نداده بود بنرهای خود را در سطح شهر نصب کرده و بلیط فروشی را شروع کرد و در واقع بدون اینکه مراحل قانونی را طی کند از اعتماد و پشتیبانی انجمن موسیقی استان سوء استفاده کرده و صرفا برای اینکه روال تورش بهم نخورد مرتکب اعمال غیر قانونی شد.

امین عباسیان در خصوص مصاحبه اش با خبرگزاری تسنیم و ایرنا ضمن تایید سخنان خود تاکید کرد : اینجانب در جواب خبرنگار که دلیل لغو را جویا شدند گفتم : در واقع مجوزی صادر نشده بود که لغو شده باشد و بعلت عدم تایید مکان توسط اداره اماکن به گروه اعلام شد که مکانی دیگر معرفی کنند اما همچنانکه گفته شد پرواز همای روال برگزاری تور و منافع خود را به آسایش و رفاه مردم ترجیح داد و حاضر نشد برنامه را حتی به یک روز دیگر موکول کند (حال نمی دانم چه کسی به حقوق مردم احترام نگذاشته است : اداره اماکن که رفاه حال مردم را ارجح می دانست یا همای که منافع خود را در اولویت قرار داده بود؟)

ضمنا به گفته همای اگر اجازه اجرای خرم آباد در 18 آذر صادر نشده چرا کنسرت 19 آذر الیگودرز را کنسل کردند ؟

آنجا که مشکلی نداشت و ایشان هم در استان حضور داشتند پس چرا حاضر نشد با تحمل 150 کیلومتر دیگر به الیگودرز رفته و برنامه خود را اجرا کنند؟

متاسفانه تا مادامی که شاهد دخالت شبه هنرمندان در امور اجرایی هستیم و می خواهند مردم و تهیه کنندگان را استثمار کنند ما شاهد هنر متعالی نخواهیم بود.

مگر گناه دو جوان همشهری من چه بود که یک ماه همچون عروسکی بازیچه دست آقای همای شده و بارها با تحمل بعد مسافت از خرم آباد به الیگودرز و بالعکس مقدمات کار را مهیا کرده و در نهایت پرواز همای نه تنها یک میلیون تومان حق الزحمه آنها را مصادره کرد بلکه پول بنر ، هتل عوامل فنی  و سایر هزینه ها را نیز پرداخت نکرد.

بهر حال ضمن پوزش از عوامل اجرایی گروه همای اعم از نوازندگان و گروه فنی ، انجمن موسیقی آمادگی خود را برای برگزاری این کنسرت در هر تاریخی را اعلام می دارد.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رسانه های لرستان ظرفیت بزرگی هستند

«کشت و صنعت ماهور دشت‌یافته»؛ دومین شهرک صنعتی غیردولتی لرستان وارد مرحله بهره‌برداری شد

انسجام ملی، مقاومت ملی، کارآمدی و سرمایه اجتماعی؛ چهار راهبرد دولت برای عبور از شرایط سخت است/ توسعه لرستان وارد ریل جدیدی شده است/ دولت این استان را فراموش نخواهد کرد

31 شهریور؛ فرصت مشارکت در ساختن آینده لرستان با «نشان‌دار کردن مالیات»

کسب رتبه اول شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان در طرح مهتاب

پیش‌بینی تولید 35 هزار تن گوجه‌فرنگی در لرستان

قبولی 128 دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی

تخلیه قلعه فلک و افلاک ، دغدغه‌ی سردار شهید سلامی بود

اراده شهردار جوان و با انگیزه خرم‌آباد، برای تحول چهره شهر ستودنی است

هشدار رهاسازی آب از سدهای ایوشان و تاج امیر لرستان

پلمب آسانسور ناایمن مجتمع پزشکی در خرم‌آباد

جریمه 10 میلیارد ریالی قاچاقچی دام در پلدختر

هشدار دادستان مرکز لرستان در خصوص رعایت حجاب

پوشش رایگان بیمه سلامت برای دهک‌های اول تا پنجم در لرستان

سخنگوی سپاه: رسانه‌ یکی از ابزارهای اصلی جنگ ترکیبی است

پل شهدای اقتدار خرم‌آباد آماده بهره‌برداری است

آغاز مسابقه میدان یار گروه های مردمی لرستان

رسانه‌های لرستان در خط مقدم جهاد تبیین و روایتگری ایستادند

46 طرح مخابراتی به ارزش 787 میلیارد تومان در لرستان آماده بهره‌برداری است

بهره‌برداری از 36 میلیارد تومان پروژه منابع طبیعی لرستان همزمان با هفته دولت

کشف 110 کیلوگرم موادمخدر در لرستان

لرستان، میزبان 740هزار کلنی زنبور عسل

770 میلیارد پروژه کشاورزی در لرستان افتتاح می‌شود

43 روستای لرستان در هفته دولت آبرسانی می‌شود

واگذاری 120 سامانه خورشیدی به عشایر لرستان

آغاز رقابت بیش از 33 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری 1405

افتتاح ایستگاه پمپاژ آب اسماعیل‌آباد دلفان لرستان

آغاز پانزدهمین مرحله واکسیناسیون طیور بومی ،گامی بلند در راستای کمک به معیشت روستائیان

برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های لرستان

اجرای طرح خانه امید برای خانه دار شدن کارگران واحدهای صنعتی و معدنی لرستان

اتصال 179 مدرسه لرستان به شبکه پرسرعت فیبر نوری

انتصاب رئیس کل جدید دادگستری لرستان

برج‌های دوقلو خرم‌آباد در مسیر تعیین تکلیف؛ شهرداری آماده جذب سرمایه‌گذار شد

پرداخت 18 هزار میلیارد تومان تسهیلات در یک سال

آزمایشگاه تخصصی سیلندرهای فولادی در الیگودرز بهره‌برداری شد

تولید 25 درصد لباس فرم دانش‌آموزان لرستان در هنرستان ها

تداوم طرح ملی کشاورزی حفاظتی در لرستان؛ کشت گندم در دو قطعه مقایسه‌ای

اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور در لرستان+فیلم

توقیف 57 وسیله نقلیه حادثه ساز در خرم‌آباد

پیام مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

دستگیری قاتل سه جوان معمولانی در لرستان

711 میلیارد تومان مالیات برای پروژه‌های اولویت‌دار لرستان نشان‌دار شد

کاهش ترافیک مرکز شهر خرم‌آباد با پل‌های قاضی و افلاک

پل قاضی خرم‌آباد تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود

کشف 8 مورد جعل علامت استاندارد بر روی کالاها در لرستان / انجام یک هزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای صنفی لرستان

مشکلات فرهنگی مهم ترین عامل کمبود اهدا عضو در استان است

گزارشگر بومی در حاشیه، مهمان یزدی در میکروفون

گردش حساب پتروشیمی باید در استان متمرکز شود

846 پروژه در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می‌شود

شناسایی بیش از 14 هزار بیمه‌شده جدید در لرستان