آخرین مطالب

اقدامات موثرمجمع جوانان لرستان در مقابله با ویروس کرونا گزارش

اقدامات موثرمجمع جوانان لرستان در مقابله با ویروس کرونا

  بزرگنمایی:
گزارش : رضا جودکی نژاد

رییس مجمع جوانان لرستان گفت: سمن های حوزه جوانان لرستان با راه اندازی کمپین مثبت اندیشی "ایران قوی در کنار هم " به صورت جدی برای مقابله با ویروس کرونا مشارکت می کنند.

  به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، تجربه نشان داده است اراده جوانان، قوی ترین اراده برای چیرگی برچالش ها  وشکست هر دشمنی ست  که می خواهد حیات و حس زیبای زندگی  را از انسان سلب کندحال این دشمن یا ارتشی قوی باشد یا شیوع یک بیماری مرگبار همچون ویروس کرونا  .

در این روز ها نیز که همه اقشار جامعه هرکدام به  نوبه وتوان خود برای شکست ویروس کرونا قد علم کرده اند جوانان لرستانی نیز تحت مدیریت وهدایت مجمع جوانان لرستان و اراده سمن های حوزه جوانان دستگاه ورزش وجوانان استان برای شکست کرونا ویروس خیزبرداشته و اقدامات درخوری را انجام داده اند .

رییس مجمع جوانان لرستان در این خصوص می گوید: در همان آغازشیوع ویروس کرونا در کشور، ما نیز در مجمع جوانان لرستان  اقدامات خود را برای پیشگیری ومقابله با این بیماری مسری شروع کردیم وبا توجه به جو منفی که به وسیله اخبارگوناگون  پیرامون این ویروس درجامعه شکل گرفته  و اذهان مردم را دچار استرس و منفی نگری و هراس کرده بود  تصمیم به راه اندازی یک کمپین مثبت اندیشی به نام " ایران قوی در کنار هم " گرفتیم که با راه اندازی این کمپین  در راستای مثبت نگری  و مدیریت صحیح بحران واسترس به وجود آمده ،به صورت مثبتی تولید محتوا می کنیم تا روحیه واراده مردمی برای مقابله هرچه بهتر با ویروس کروناوریشه کن کردن آن  قوی تر شود .

 حامد خلیلی کمپین مثبت اندیشی مجمع جوانان لرستان  نقش موثری درساماندهی جوانان لرستانی برای همکاری  در شکست کرونا ایفا خواهد کرد،می افزاید: این کمپین در کشور پیشگام است و با هشتگ " ایران قوی در کنار هم " در سطح استان وفضای مجازی اطلاع رسانی شده ومرتب تولید محتوا می کند.

 او با اشاره به دیگر اقدامات این مجمع  بیان می کند: سه شنبه شب نیزهمزمان  در شهرهای مختلف استان مانند دورود ، خرم آباد ،کوهدشت ،الشتر و ازنا عملیات  ضد عفونی کردن  و گندزدایی اماکن ومعابر عمومی مثل  عابربانکها را انجام دادیم همچنین  نصب دستمال کاغذی در اماکن عمومی وعابر بانک ها  با چسب دوطرفه  اطلاع رسانی هشدارهای لازم بهداشتی با تراکت ونصب بنر های اطلاع رسانی از دیگر اقدامات ما در مقابله با ویروس کرونا وکمک به شهروندان بوده است.

 رییس مجمع جوانان لرستان اضافه می کند: در این عملیات  سمن های استان در قالب اکیپ های 5 یا 6 نفره تا نیمه های شب  اقدام به ضد عفونی کردن اماکن عمومی شهرها می کنند که حتی در دورود  اکیپ جوانان به صورت 20 نفره این اقدام را انجام می دهد.

 خلیلی با بیان اینکه تمامی تجهیزات ومواد مورد نیاز ضدعفونی وبهداشتی و امکانات اطلاع رسانی هشدارها  توسط سمن های خود مجمع تهیه شده است  ،یادآور می شود: روند ضد عفونی کردن اماکن عمومی در سطح شهرهای استان تا ریشه کن کردن ویروس کرونا تداوم داردولی در این زمینه نیازمند کمک همه مردم وهمکاری شهروندان هستیم لذا از مردم خواهشمندیم به سازمان های مردم نهادجوانان  ودیگر تشکل های مردمی  اعتماد کنند همچنین رسانه ها درخصوص اقدامات سمن ها برای ارتقا این اعتماد وفرهنگسازی اطلاع رسانی لازم را بین عموم مردم انجام دهند.

 او اسقبال عموم مردم ازاین عملیات و کلا  اراده جوانان لرستانی برای شکست ویروس کرونا  را عالی توصیف می کند و معتقد است : مجمع جوانان لرستان برای همکاری با تمام دستگاه های اجرای اعلام آمادگی کرده است ودر این خصوص درخواست خودرا به مدیران استانی اعلام کرده ایم .

به گفته خلیلی اقدامات جوانان لرستانی در همه تشکل ها برای ریشه کن کردن ویروس کرونا ادامه خواهدداشت.

واقعیت این است که از قدرت کلمات نبایدغافل شد ودر این روز های سخت که کلماتی مثل ویروس کرونا با ایجاد ترس وهراس فضای ذهن مردم را به صورت منفی مشغول کرده است باید  با به کارگیری کلمات وهشتگ هایی که رنگ وبوی مثبت اندیشی می دهند اراده مردم را برای شکست کرونا تقویت کنیم ؛ اینجا وقتی اراده جوانی و روحیه مثبت اندیشی آمیخته  می شود مبارزه برای شکست دشمن امیدوارکننده تر وقدرتمندتر است و دراین زمینه  اقداماتی که مجمع جوانان لرستان با راه اندازی کمپین " ایران قوی در کنار هم انجام داده است علاوه بر پیشتازی اش در سطح کشور قابل تحسین ،موثر ونیاز به حمایت همه جانبه هم از ناحیه مردم وهم از طرف مسئولین  دارد .

گزارش : رضا جودکی نژاد



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

لرستان سرزمینی ناشناخته با قابلیت دگرگونی آینده تمدنی جهان است

پروژه‌های نتیجه‌محور؛ مسیر کوتاه‌تری تا رفاه مردم

درخشش واحدهای تولیدی لرستان در نوزدهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران

800 مورد بازرسی فنی از واحدهای تولیدی مستقر در لرستان در هشت ماهه نخست سال

آغاز نام نویسی در جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید در لرستان

برپایی قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در پلدختر با ارائه خدمات رایگان درمانی

تاکید مدیر کل دیوان محاسبات لرستان بر همکاری دستگاه‌های استان در ارتقای شاخص‌های مالی

اجرای طرح‌های قرآنی «حافظ شو» و «فصل تعالی» در لرستان / برگزاری جشنواره‌های قرآنی در شهرستان‌های استان

2 واحد دندانپزشکی غیرمجاز در لرستان پلمب شدند

کسب رتبه برتر روابط عمومی اتاق بازرگانی لرستان در نخستین جشنواره برترین‌های روابط عمومی تجاری

ناترازی برق با توسعه تجدید پذیرها، بهینه‌سازی و اصلاح ساختار مصرف مدیریت می‌شود

هر گونه خرید خارجی به‌جای کالای داخلی ممنوع است

526 کیلوگرم گوشت غیربهداشتی در لرستان معدوم شد

کانون‌ها و اردوگاه‌های دانش‌آموزی لرستان احیا می‌شوند

بانوان نویسنده لرستان تجلیل می‌شوند

وضعیت شهر باید در شأن مردم با پیشینه کهن آن باشد

18 واحد کارگاهی در کوهدشت احداث می‌شود

انهدام باندهای مجرمانه و کشف محموله‌های قاچاق در لرستان

کشت گیاهان ممنوعه جرم است؛ تعیین مجازات زندان و اعدام

60 قبضه اسلحه از متخلفان زیست محیطی در لرستان ضبط شد

تشریح آخرین ضوابط صدور و تسویه گواهی صرفه‌جویی انرژی

تعزیر 10 میلیارد ریالی قاچاقچیان سیگار در لرستان

آیین پاسداشت پروفسور سکندر امان‌الهی بهاروند برگزار شد

ثبت رکورد برداشت چغندرقند توسط کشاورزان لرستانی

باند سازمان‌یافته پول‌شویی در لرستان منهدم شد