آخرین مطالب

با حضورجمعی از مدیران لرستان؛

جلسه رفع مشکلات پالایشگاه شهرک صنعتی پلدختر برگزار شد اقتصادی

جلسه رفع مشکلات پالایشگاه شهرک صنعتی پلدختر برگزار شد

  بزرگنمایی:
جلسه رفع مشکلات پالایشگاه پلدختر، با حضور معاون اقتصادی استاندار لرستان، نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی، در شهرک صنعتی این شهرستان برگزار شد.

جلسه رفع مشکلات پالایشگاه پلدختر، با حضور معاون اقتصادی استاندار لرستان، نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی، در شهرک صنعتی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر به نقل از شاپور خواست ، در جلسه‌ای با حضور معاون اقتصادی استاندار لرستان، نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی، مشکلات و موانع پیش‌روی پالایشگاه در حال احداث شهرک صنعتی پلدختر بررسی شد.

در این جلسه، سیدحمیدرضا کاظمی نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، گفت: سرمایه‌گذار پالایشگاه پلدختر اهلیت اجرای طرح را دارد، لذا لازم است تا همه مدیران استان دست به دست هم داده تا مشکلات و موانع پیش روی این پروژه را حل و فصل کنیم.

در خصوص تامین مواد اولیه پالایشگاه شهرک صنعتی پلدختر رایزنی‌های لازم صورت گرفته است

وی، افزود: در خصوص تامین مواد اولیه پالایشگاه پلدختر نیز با وزیر نفت و زیرمجموعه‌های این وزارتخانه هماهنگی لازم به‌عمل آمده تا این مجموعه در حوزه تامین مواد اولیه با چالش روبرو نباشد.

کاظمی، تاکید کرد: بنده به عنوان نماینده مردم در مجلس وظیفه خود می‌دانم که در مسیر تکمیل فاز اول و تسریع در احداث فازهای 2، 3 و 4 این پالایشگاه، از هیچ کوششی فروگذار نکنم، لذا یک عزم ملی، استانی و شهرستانی را می‌طلبد تا انشاالله به‌زودی شاهد افتتاح و بهره‌برداری فاز نخست این پالایشگاه باشیم.

سرمایه‌گذار پالایشگاه شهرک صنعتی پلدختر از هیچ‌گونه تسهیلاتی استفاده نکرده است

در ادامه این جلسه، اسد عبدالهی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان نیز در سخنانی، گفت: سرمایه‌گذار و مجری طرح پالایشگاه شهرک صنعتی پلدختر از هیچ تسهیلاتی استفاده نکرده و با پیشرفت فیزیکی چشم‌گیر پروژه طی 14 ماه، نشان داده که به دنبال تولید در استان لرستان است.

عبدالهی، تاکید کرد: خوشبختانه زیرساخت‌های لازم جهت اجرای این طرح فراهم شده اما، موضوع راه دسترسی آسان برای پالایشگاه پلدختر، موضوع مهمی است که باید به آن توجه کرد، لذا لازم است تا مصوبات این جلسه، طی یک ماه پیگیری و اجرایی شده و در ماه آینده، دستگاه‌های مرتبط گزارشی از اقدامات صورت گرفته ارائه کنند.

بختیارر رازانی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان نیز در این جلسه، گفت: خوشبختانه استانداری لرستان جهت رفع مشکلات پالایشگاه پلدختر همه دستگاه‌های اقتصادی را پای کار آورده و این مشارکت قابل تقدیر است.

شیوع کرونا مانع از افتتاح و بهره‌برداری پالایشگاه شهرک صنعتی پلدختر شد

وی، ادامه داد: متاسفانه شیوع ویروس کرونا، بهره‌برداری از پالایشگاه پلدختر را به تعویق انداخت، که اگر چنین نبود، ما اکنون شاهد افتتاح فاز نخست این پالایشگاه بودیم.

رازانی، تصریح کرد: پس از وقوع سیل فروردین ماه 98 در لرستان، در معیت مقام عالی وقت وزارت صنعت، معدن و تجارت از شهرک صنعتی پلدختر که در آن زمان تنها یک زمین خالی بود، بازدید کردیم. لذا خوشحال و خرسندیم که امروز با اقدامات صورت گرفته و همت بلند مجری طرح پالایشگاه پلدختر، شاهد پیشرفت فیزیکی چشم‌گیر این مجموعه هستیم. علی ایحال شرکت شهرکهای صنعتی لرستان در راستای عمل به وظایف ذاتی خود، زیر ساخت‌های لازم را با همکاری سایر دستگاه‌های خدمت رسان فراهم آورده است که امیدواریم پس از این جلسه، مشکلات و موانع پیش‌رو نیز مرتفع گردد.

پالایشگاه پلدختر طی ماه‌های آینده به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان، گفت: خوشبختانه همه مدیران جمع حاضر بر اهلیت سرمایه‌گذار تاکید کردند، ما نیز بر این عقیده هستیم و بنده از ایشان تقدیر و تشکر می‌کنم، لکن همانگونه که ایشان به وعده‌های خود عمل کرده است، لازم است تا ما نیز بر وعده‌هایی که سال گذشته دادیم عمل کنیم و الا ایشان متضرر خواهد شد، علی ایحال امیدواریم مصوبات این جلسه به قید فوریت عملیاتی شود تا طی ماه‌های آینده شاهد افتتاح فاز نخست پالایشگاه پلدختر باشیم.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

1.4 تن مواد مخدر در لرستان کشف شد

ویدیو/14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405

تشکیل 185 پرونده تخلفاتی دام و طیور در لرستان

هتل‌های 5 ستاره از پرداخت عوارض پروانه معاف می‌شوند

کشف 12 میلیارد تومان داروی احتکاری در لرستان

احداث ساختمان شهرداری منطقه 3؛ گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی

افتتاح ساختمان شهرداری منطقه 3، تحقق دومین برنامه طرح عید تا عید

وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان 1405

فراخوان زندگی، اهدای خون لرستانی‌ها برای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده

کلاهبردار حرفه‌ای میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

تامین مرغ و برنج مورد نیاز بازار شب یلدا در لرستان

هوشمندسازی مدیریت شهری؛ محور رویداد «خرم‌آباد هوشمند» با تمرکز بر نقش نخبگان جوان

هوشمندسازی یک نیاز اساسی برای آینده مدیریت شهری

بازار شب یلدای لرستان زیر ذره بین ناظران دامپزشکی

9.5 میلیون مترمکعب به آب سد «ماربره» اضافه شد

خرم‌آباد دومین کارخانه آسفالت خود را افتتاح کرد / تاکید شورای شهر بر ارتقای کیفیت معابر+تصاویر

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد؛ تحولی راهبردی در بهسازی معابر شهری

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد پس از 35 سال؛ گامی راهبردی برای قطع وابستگی به پیمانکاران پرهزینه

ویدیو/ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است

شکایت باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال

محکومیت 18 میلیارد تومانی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

70 اثر جدید لرستان در راه ثبت در فهرست ملی

مقابله همه‌جانبه و قاطع پلیس با سرقت، تیراندازی و قاچاق کالا

اجرای طرح ملی گلریزان اجتماعی در لرستان

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

سومین جشنواره گرامیداشت روز حسابدار در خرم آباد برگزارشد