آخرین مطالب

مدیر کل بازرسی استان لرستان معارفه شد اجتماعی

مدیر کل بازرسی استان لرستان معارفه شد

  بزرگنمایی:
با حضور رییس کل دادگستری استان و جمعی از معاونین دادگستری ،سعید رازانی به عنوان مدیر کل بازرسی استان لرستان معارفه شد.

با حضور رییس کل دادگستری استان و جمعی از معاونین دادگستری ،سعید رازانی به عنوان مدیر کل بازرسی استان لرستان معارفه شد.
به گزلرش پایگاه خبری تمدن لر ، رئیس کل دادگستری لرستان در این آیین با اشاره به وظایف و تکالیف سازمان بازرسی کل کشور اظهار داشت: بنا بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب، یکی از مهم‌ترین ، حساس‌ترین و دشوار ترین مسئولیت‌ها در نظام مسئولیتی است که بر دوش سازمان بازرسی کل کشور گذاشته شده و مسئولان بازرسی باید به گونه‌ای عمل کنند که مدیران اجرایی به عنوان نقطه اتکا، اطمینان، مشاوره و دلسوزی و با اعتماد به این حوزه مراجعه و ارتباطات با دید اعتماد باشد و در این صورت مدیران ارتباط و تعامل بیشتری با سازمان خواهند داشت.

رزم با بیان اینکه نقطه اتکا و اطمینان بودن سازمان بازرسی در استان باعث می‌شود که مدیران دستگاه‌ها بتوانند بهتر و قانونی کارها را انجام، پروژه‌ها را به پیش برده و اعتبارات را درست مصرف کنند، تصریح کرد: رهبری معظم انقلاب همچنین تاکید دارند که نظارت بایستی دقیق و کامل بوده و انعکاس صحیح نقاط ضعف و قوت مراجع بازرسی شونده به عنوان دو وظیفه اصلی سازمان بازرسی انجام شود.

رئیس کل دادگستری لرستان با تاکید بر اینکه نظارت دقیق و انعکاس نقاط ضعف و قوت انجام گیرد، تضمین کننده صحت عملکرد در دستگاه‌های مختلف است؛ افزود: بازرسان نیز باید امانت دار ، با صداقت و با حسن شهرت باشند و ذکر نقاط مثبت و تشویق نیروهای خوب و توانا و موفق را به عنوان ناظر دقیق و امانت دار در دستور کار آنان باشد، ایشان گفت: ناظری که در برابر فساد و وسوسه‌های آدم‌های ناباب می‌ایستد باعث تقویت روحیه مدیران ارزشی و تضعیف روحیه مدیران متخلف می‌شود.

رزم با اشاره به اینکه براساس اصل 156 قانون اساسی،  وظایفی برای قوه قضائیه مشخص شده است، گفت: بر اساس این اصل، قوه قضائیه نهادی مستقل و پشتیبان حقوق فردی و اجتماعی و مسئول تحقق بخشیدن به عدالت است و وظیفه اصلی رسیدگی به صدور حکم در مورد تظلمات و تعدیات، احیای حقوق عامه، گسترش عدل، نظارت بر حسن اجرای قوانین، کشف جرم و مجازات مجرمین و اقدام مؤثر برای پیشگیری از وقوع جرم بر عهده این قوه می باشد.

وی با بیان اینکه اصل نظارت بر حسن اجرای قوانین از طریق سازمان بازرسی در همه دستگاه‌ها اعمال می‌شود، تصریح کرد: سازمان بازرسی علاوه بر اینکه در این راستا انجام وظیفه می‌کند، بموجب اصل 174 قانون اساسی و بر مبنای حق نظارت قوه قضائیه نسبت به حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین در دستگاه‌های اداری ، سازمان بازرسی تشکیل شده است.

رئیس کل دادگستری لرستان با تاکید بر اینکه باید بازرسی مستمر و سالانه، بازرسی‌های فوق العاده، بازرسی‌های موردی و در ادامه ارائه گزارش‌های هشدار دهنده و نظارتی از سوی سازمان بازرسی انجام شود، افزود: سازمان بازرسی موارد تخلف و نارسایی‌ها، سو جریان‌ها و مواردی که بعد مجرمانه داشته باشد را به دستگاه‌ها اعلام و انتظار است سازمان بازرسی به عنوان عضو شورای قضائی استان، نسبت به اجرای دقیق، همه جانبه و کامل سیاست‌های راهبردی، اساسی و اولویت دار قوه قضائیه اقدام نماید.

رزم با اشاره به اینکه یکی از این سیاست‌های محوری، مبارزه قاطع و بی امان با مفاسد اقتصادی، اجتماعی، اداری و تبعیض‌های ناروایی است که گاهی در جامعه شاهد آن هستیم، گفت: اخلال در نظام اقتصادی، حیف و میل بیت المال، تصرفات غیرقانونی در اموال دولتی، احتکار، یکسری رانت خواری‌ها و… از جله مواردی است که اتفاق می‌افتد و سازمان بازرسی باید با جدیت به این موضوعات  ورود داشته باشد.

وی یادآور شد: در مسئله خروج ارز از کشور الان ورود بازرسی با موفقیت همراه بوده و گزارشات خوب و مفیدی تهیه شده است.

رئیس کل دادگستری لرستان با بیان اینکه در اکثر کشورها اداره کشور از طریق مالیات انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: در شرایط تحریم فروش نفت  که بر صادرات غیرنفتی هم سایه انداخته است، ضرورت دارد اداره امور کشور از طریق جمع آوری مالیات باید انجام شود؛ بر همین اساس ورود سازمان بازرسی به موضوع فرارهای مالیاتی قطعا در تقویت کشور و پیشبرد طرح‌های عمرانی مفید و مؤثر خواهد بود.

رزم با تاکید بر اینکه گاها دیده شده است تسهیلات آنچنانی به افراد خاص با کمترین ضمانت پرداخت و اراضی دولتی هم برای آنها تملک می‌شود اما این افراد در جای دیگری تسهیلات را هزینه می‌کنند، افزود: این افراد تسهیلاتی که با هدف ایجاد اشتغال اعطا می‌شود را در واقع تلف می‌ نمایند، لذا سازمان بازرسی بایستی در این موضوع دقت لازم را اعمال نماید.

وی با اشاره به اینکه باید دقت بالایی در فرآیند مزایده‌ها و مناقصات انجام تا در واگذاری طرح‌ها به بخش خصوصی تخلفات به حداقل کاهش یابد و حضور یک کارشناس آگاه می‌تواند از وقوع تخلفات جلوکیری نماید، اظهار داشت: مبارزه قاطع و جدی با مفاسد اقتصادی باید مد نظر شما عزیزان  در سازمان بازرسی باشد.

رئیس کل دادگستری لرستان بر لزوم حمایت از واحدهای تولیدی، کارخانجات و سرمایه گذاری مشروع تاکید کرد و گفت: امنیت لازم برای سرمایه گذاران و تولیدکنندگان باید تأمین و از کار و سرمایه ایرانی حمایت شود و در واقع جهش تولید و کمک به ایجاد اشتغال امروز یک کار جهادی است و ما در شرایطی هستیم که رکود اقتصادی و تورم در اما جا دیده می شود و دغدغه اصلی مقام معظم رهبری، رئیس محترم جمهور و رئیس محترم  قوه قضائیه مسئله بیکاری می باشد.

رزم در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مسئولان بازرسی لرستان با بیان اینکه مدیران اجرایی که زحمت می کشند و مدیری که دلسوز، توانمند، ارزشی و آینده نگر است و جز خدمت دغدغه‌ ی دیگری ندارد را تقویت نمایید، گفت: مدیری که شجاعانه برای توسعه و پیشرفت استان زحمت می‌کشد را کمک و راهنمایی کنید تا مراقب ارتکاب تخلفات و انحراف از مسیر باشند و نباید اجازه داد چنین مدیرانی که به جامعه خدمت می‌نمایند تضعیف شوند.

وی همچنین با انتقاد از واگذاری غیراصولی شرکت‌ها و کارخانجات تاکید کرد: هیاتهای بازرسی استان بایستی این موارد را با دقت و حساسیت پیگیری نمایند.

رئیس کل دادگستری لرستان با تاکید بر لزوم حمایت از سرمایه گذاران، برخورد جدی با زمین خواری و رسیدگی و پیگیری نارضایتی‌ها و دغدغه مردم از سوی سازمان بازرسی اظهار داشت: باید به دغدغه و نگرانی مردم توجه شده و پیگیری‌های بموقع صورت گیرد تا رضایت مردم به عنوان ولی نعمت و سرمایه اجتماعی جلب شود.

رزم همچنین توسعه نظارت الکترونیک بر همه ادارات را از جمله مواردی دانست که بایستی از سوی بازرس کل استان لرستان پیگیری شود.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پذیرش 109 دانش‌آموز زیر پوشش کمیته امداد لرستان در مدارس نمونه و استعدادهای درخشان

17 هزار میلیارد ریال برای تکمیل سد «زیبامحمد» خرم‌آباد نیاز است

کسب 9 رتبه برتر دانش‌آموزان لرستانی در مسابقات «پرسش مهر»

95 درصد از مطالبات گندم‌کاران لرستانی پرداخت شد

حجم معاملات برق در بورس انرژی از 40 هزار میلیارد تومان عبور کرد

اطلاعیه مدیرکل امور مالیاتی لرستان درباره آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی و طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها

انتصاب اعضای ستاد انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در لرستان

رشد 19 درصدی تردد از محورهای مواصلاتی لرستان

انتصاب سرپرست معاونت جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان لرستان

کشف 16 فقره سرقت در بروجرد

لرستانی‌ها 350 هزار مترمکعب آب صرفه‌جویی کردند

قاچاقچیان نوشت افزار در لرستان نقره‌داغ شدند

تولید بیش از 6 میلیون اصله نهال توسط بخش خصوصی در لرستان

هوشمندسازی 90 درصد مخازن آب شهری لرستان

اولین مدرسه با مشارکت مستقیم اولیای دانش‌آموزان در لرستان ساخته می‌شود

6 واحد تولیدی و صنعتی پلدختر اخطاریه زیست‌محیطی گرفتند

تأکید شهردار خرم‌آباد بر همگرایی دستگاه‌ها برای توسعه استان

جریمه 2 میلیارد تومانی قاچاقچیان کالا در خرم‌آباد

شناسایی گونه جدید سگ‌ماهی برای اولین‌بار در رودخانه «قلیان» الیگودرز

27 وقف جدید در لرستان ثبت شد

ویدیو / قسمت هشتم بابا برقی و کامی روشن

صعود مقتدرانه کشتی آزاد نوجوانان بروجرد به دور سوم لیگ کشور

3800 تن کلزا از مزارع لرستان برداشت شد

ایستگاه آتش‌نشانی مسکن مهر خرم‌آباد به‌زودی افتتاح می‌شود

خانه‌دار شدن شهرداری منطقه 3 خرم‌آباد در آستانه تحقق

کلیه صنوف زیر چتر نظارت پلیس اماکن لرستان/بازدیدهای شبانه‌روزی برای رعایت نظم و قانون و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان

پرداخت 621 میلیارد تسهیلات تبصره 18 در لرستان

توقف سرمایه‌گذاری و اجرای ناقص قوانین؛ دلایل اصلی ناترازی برق در دهه اخیر

معشوره در صدر پیگیری ها /ضرورت تامین منابع مالی و تسریع در روند ساخت سدهای استان

یکی از ملاک های ارزیابی شهرداران احداث بوستان های بانوان در شهرهاست

احداث 4 تقاطع غیرهم‌سطح در شهر بروجرد

«کشکان» خشک شد!

آغاز ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی‌کاربردی لرستان

حکم جالب یک قاضی برای متخلف زیست محیطی / پاکسازی پسماند‌های تالاب‌های ولیعصر به جای حبس

84/5 درصد پرونده‌های تبصره ماده 100 در لرستان مشمول مالیات صفر شدند

بهره برداری از جایگزین 163 مدرسه کانکسی استان

714 مورد نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی لرستان انجام شد

شناسایی 178 ملک مازاد دولتی در لرستان

نخستین بانک جامع اطلاعاتی بانوان در لرستان راه اندازی می شود

صف طولانی 11 هزار جوان لرستانی در انتظار وام ازدواج

اسداله کلانتر مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه لرستان شد

برخورد سخت و قاطع پلیس در انتظار قانونشکنان است

انهدام باند سارقان مسلح جاده‌ای و کشف بیش از 50 میلیارد اموال مسروقه در لرستان

اعلام خرابی سرویس فیبر نوری مخابرات از طریق سامانه 2020

بانک سپه لرستان پل ارتباطی با مشتریان را در مصلای الغدیر مستحکم کرد

اجرای مرحله جدید قانون پایانه‌های فروشگاهی از دی‌ماه 1404

اصل و بنیان تعاون تجمیع سرمایه های خرد و کار جمعی است

قاچاقچی گل در لرستان 124 میلیارد ریال جریمه شد

توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان؛ ضربه مقتدرانه پلیس به قاچاقچیان

اتوبوس‌های فرسوده در لرستان نوسازی می‌شود