آخرین مطالب

آئین بهره‌برداری و افتتاح طرح ها و پروژه‌های بهسازی و بازسازی مناطق سیل زده لرستان برگزار شد + تصاویر گزارش

آئین بهره‌برداری و افتتاح طرح ها و پروژه‌های بهسازی و بازسازی مناطق سیل زده لرستان برگزار شد + تصاویر

  بزرگنمایی:

به گزارش اختصاصی پایگاه خبری تمدن لر ، عصر امروز 21 مهرماه 99 مراسم افتتاح پروژه های بهسازی و روکش آسفالت مناطق سیل زده لرستان به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس جمهور و مسئولان استانی در منطقه دمرود معمولان برگزار شد.

عبدالهاشم حسن نیا روز معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در این مراسم اظهار داشت: در جریان سیل سال گذشته بسیاری از جاده های استان لرستان در اثر ریزش باران و طغیان رودخانه ها و رانش دچار آسیب شد که تا کنون 310 کیلومتر از این مسیرها بهسازی شده است.

وی افزود: 118 دستگاه پل بزرگ و کوچک به طول یکهزار و 450 متر  در استان لرستان بازسازی و احداث شده که احداث 16 دستگاه پل بزرگ به طول 866 متر از این تعداد مربوط به شهرستان پلدختر می باشد.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور بیان کرد: 11 کیلومتر بستر رودخانه کشکان در شهرستان پلدختر ساماندهی و 22 کیلومتر از محور پلدختر – خرم آباد ساحل سازی و شانه های خاکی ایجاد شده است.

وی اظهار داشت: پل های بزرگ استان لرستان و شهرستان پلدختر مانند پل بابازید با تامین اعتبار و فعالیت های بالقوه  پیمانکار و مهندسان مشاور ظرف 6 ماه آینده یعنی تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.

حسن نیا یادآورشد: میزان اعتبار پروژه های سیل در حوزه راهداری  براساس قراردادها  حدود یکهزار میلیارد تومان است که با تعدیل ها به یکهزار و 500 میلیارد تومان می رسد ،تا کنون بخش هایی از مطالبات پیمانکاران پرداخت شده و 400 میلیارد تومان اسناد و اعتبارات تخصیص داده شده و مابقی در جریان است و امید که تا پایان سال این پروژه ها تامین و بازسازی شوند .

وی به جاده ترانزیتی پلدختر – خرم آباد اشاره کرد وافزود: بخشی  از این جاده مربوط به پل های بزرگ و بخشی دیگر از آن مربوط به عرض و بستر راه است که مسیر دیگری به صورت بزرگراه طراحی شده  است.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای  کشور گفت: یک باند مسیر جدید پلدختر – خرم آباد توسط شرکت ساخت  در حال احداث  است  و برای جلوگیری از احتمال بالا آمدن آب در فصل بارندگی بخش هایی از جاده  فعلی که دچار آسیب شده ترمیم ، انتشار و تعریض می شود.

وی افزود: این قراردادها و اعتبارات مربوط به آن نشان می دهد دولت عزم راسخی برای  انجام اقدام هایی در راستای  بهبود وضعیت استان لرستان به ویژه راه های آسیب دیده از سیل دارد .

حسن نیا یادآورشد: هدف دولت جلب رضایتمندی حداکثری مردم در شرایط موجود و این مقطع زمانی است .

وی به پیگیری های استاندار لرستان مبنی بر تجهیز ماشین آلات برای بهسازی راه های استان اشاره کرد و گفت: با استفاده از اعتبارات عمرانی بخشی از این ماشین آلات تامین شده ، امید که بتوان در گام دوم با ابلاغ اعتبارات ماشین آلات و تجهیزات  مورد نیاز بازسازی راه های استان تامین شود.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: امیدواریم اکیپی از تجهیزات و ماشین آلات که در مناطق سرد سیر برای بهبود راه های استان های همجوار در 6 ماه اول سال مشغول فعالیت بودند  به این استان منتقل شوند.

40 دستگاه پل در لرستان تا پایان امسال به بهره برداری می رسد

عباس شرفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان در این مراسم گفت: با توجه به هماهنگی های انجام شده با معاون وزیر راهداری و استاندار لرستان تا پایان سال جاری 40 دستگاه پل در استان به بهره برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: 50 کیلومتر از بستر رودخانه کشکان از خرم آباد تا معمولان لایروبی شده و ساحل سازی آن به پایان رسیده است .

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان  تصریح کرد: لایروبی بستر رودخانه و ساحل سازی در 2 نقطه  گاو زرده و ورودی شهر پلدختر در دستور کار قرارداد که به مناقصه برود و طی روزهای آینده فعالیت آن آغازشود.

وی افزود: تلاش می شود کار احداث قطعه باقیمانده که به شهر پلدختر متصل می شود لایروبی و ساحل سازی آن همزمان با پل های بابازید و پران پرویز تا پایان سال به بهره برداری برسد.

شرفی بیان داشت: بازسازی و احداث حدود47 دستگاه پل و ابنیه فنی نیز در دست اقدام است که امید است با توجه به پیگیری های انجام شده تا پایان سال به بهره برداری برسد.

 

خبرو عکس : هادی کردعلیوند



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ویدئو| افتتاح 4 پروژه بزرگ وزارت نیرو با دستور رئیس جمهور

مجوز کارشناسی ارشد «سلامت سالمندان» در دانشگاه علوم پزشکی لرستان صادر شد

نخستین نمایشگاه تخصصی گردشگری در خرم‌آباد برپا می‌شود

آبرسانی پایدار به 132 روستای لرستان

بدون هیاهو، وزارت نیرو پای کار ایران است

آینده کشور به نوع نگرش ، حرکت و پرورش نوجوانان بستگی دارد/ کاهش دوز سیاست در آموزش و پرورش

مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرهای لرستان اعلام شد

برگزاری دوره آموزشی استاندارد‌های بتن آماده در لرستان

دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی در خرم آباد

اجرای 35 پروژه لرستان در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها»

مسابقه ی خاطره نویسی با موضوع جنگ دوازده روزه برای دانش آموزان تمام مقاطع سطح استان برگزار می شود

قاچاقچی کالا در لرستان افزون بر 17 میلیارد ریال جریمه شد

کشف 60 کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و خوزستان

جای خالی بسیج رسانه در هیأت منصفه مطبوعات لرستان، خلأی در عدالت رسانه‌ای

با فراهم شدن زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاران با خیال راحت به منطقه ویژه اقتصادی ازنا بیایند

سوخت نیروگاه‌ها ذخیره شده و صنعت برق آماده زمستان و تابستان آینده است

مانور پدافند غیر عامل در نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با همکاری سازمان آتش نشانی و اورژانس شهرستان خرم آباد برگزار شد

استخراج و فروش غیرمجاز رمزارز به نوعی قاچاق برق است‌

درخشش استان لرستان در کنفرانس ملی مخابرات کشور

مدیریت مصرف و هوشمندسازی، مسیر جدید صنعت برق ایران است

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستم

مصطفی آزادبخت به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید لرستان معرفی شد

خرم‌آباد، شهرداری نمونه کشور در توسعه سامانه پایش هوشمند شهری

عزل شهردار دورود با رأی اکثریت اعضای شورا

طرح «طاها» باهدف اتصال کسب‌وکارهای خرد و کارگاه‌های محلی به بازارهای بزرگ اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی برنامه‌های سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در لرستان برگزار شد

گسترش همکاری توانیر و ایران‌ترانسفو برای ارتقای فناوری و تأمین ترانسفورماتورهای اوج بار 1405

محکومیت 254 میلیارد ریالی کارخانه متخلف در لرستان به‌دلیل قاچاق پارچه

پلمب سه واحد صنفی متخلف در لرستان

صادرات 10 تن داروهای دامی از لرستان به مقصد افغانستان و پاکستان

تأیید 9 ساختگاه برای احداث نیروگاه خورشیدی در لرستان / گامی مهم برای توسعه انرژی‌های پاک در استان

فرهنگ «نه به تیراندازی» را در جامعه نهادینه کنیم

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

قرارداد 61 میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ازنا منعقد شد

خرم‌آباد زیباتر می‌شود؛ آغاز طرح تحول فضای سبز شهری

رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405

تمدید مهلت اصلاح و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان تا 25 آبان‌ماه

جریمه 818 میلیون تومانی قاچاقچی پوشاک در خرم‌آباد

راه‌اندازی سایت تلفن همراه اول پشت‌بامی اداره‌کل بهزیستی خرم‌آباد

ایران در جمع کشورهای پیشرو جهان در فناوری هوشمندسازی برق

صدور سند برای بناهای تاریخی لرستان

تمرکز بر راه سازی در لرستان با 19 پروژه کلیدی

پدافند غیرعامل یک مولفه برای حکمرانی در شرایط بحرانی است

محورهای پر تصادف لرستان ایمن‌تر شود

موافقت با 26 طرح در کارگروه امور زیربنایی لرستان

21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد

تأیید بازنشستگی پیش از موعد 753 کارگر لرستانی

بیش از 43 هزار بیمار صعب العلاج در لرستان نشان‌دار شدند

میزبانی درخشان لرستان در رقابت‌های دوآتلون دختران المپیاد استعدادهای برتر کشور در خرم‌آباد

اجرای 20 پروژه آموزشی در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در لرستان