آخرین مطالب

دراولین جلسه شورای راهداری استان مورد تاکید قرار گرفت؛

فعال شدن پروژه‌های اولویت‌دار لرستان /بازسازی 128 دستگاه پل در سال گذشته اجتماعی

فعال شدن پروژه‌های اولویت‌دار لرستان /بازسازی 128 دستگاه پل در سال گذشته

  بزرگنمایی:
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان دراولین جلسه شورای راهداری استان بر تسریع انجام پروژه‌های اولویت‌دار راهداری و راه روستایی در شهرستان‌ها تاکید کرد.

اولین جلسه شورای راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان با تاکید بر تسریع در پروژه‌های اولویت‌دار راهداری و راه روستایی در شهرستان‌ها برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، عباس شرفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان در این جلسه که با حضور معاونان، روسای ادارات ستادی و شهرستانی برگزار شد، با تبریک سال نو و تاکید بر برنامه‌محوری در این سال گفت: پروژه‌های پل‌های در حال اجرا، بهسازی محور الیگودرز_خان آباد، آسفالت محور فرسش، روشنایی تونل آبسرده بروجرد و کمربندی جنوبی خرم آباد، تقاطع های غیرهمسطح پادگان مهندسی و کشتارگاه بروجرد، ساماندهی ورودی خرم‌آباد، آسفالت راه‌های روستایی شهرستان‌های الیگودرز، نورآباد، دورود، بروجرد، کوهدشت و پلدختر و آسفالت محدوده چم حیدر در محور خرم‌آباد_ پلدختر باید هرچه سریعتر فعال شوند و روسای ادارات مربوطه موظف به ارائه گزارش هفتگی درخصوص فعالیت این پروژه‌ها هستند.

وی با اشاره به فرا رسیدن ایام انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: به هیچ عنوان نباید خدمات راهداری تحت تاثیر فضای انتخابات قرار گیرد و هرگونه استفاده از ماشین‌آلات و نیروی انسانی در تبلیغات انتخاباتی پذیرفته نیست.

شرفی خواستار حضور پررنگ راهداران در محورها و صیانت از حریم راه‌ها گردید و گفت: پایان هر فصل عملکرد ادارات مورد ارزیابی قرار می گیرد و ادارات قوی و ضعیف معرفی می شوند، انتظار می‌رود روسای ادارات در جهت جلب رضایت مردم تلاش کنند.

بازسازی 128 دستگاه پل در سال گذشته

عارف امرایی معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان نیز در این جلسه گفت: در سال گذشته 128 دستگاه پل مرمت، بازسازی و احداث شده است و در زمینه ایمن‌سازی محورهای مواصلاتی و آشکارسازی و اصلاح نقاط پرتصادف عملکرد قابل تقدیری در استان داریم.

وی با بیان اینکه علیرغم محدودیت‌های اعتباری30 دستگاه ماشین‌آلات اورهال شده است، افزود: در سال 99، ادارات شهرستان‌های خرم‌آباد، بروجرد و الشتر بهترین عملکرد را داشته‌اند.

امرایی با اشاره به ارزیابی عملکرد ادارات شهرستانی در حوزه راهداری در سال گذشته گفت: شهرستان خرم‌آباد در اجرای عملیات راهداری، الشتر در صیانت از حریم راه‌ها و بروجرد در اخذ خسارات ناشی از تصادفات بهترین عملکرد را دارا بوده‌اند و شهرستان‌های خرم‌آباد و پلدختر در بارگذاری عملیات روزانه راهداری در سامانه Rms عملکرد قابل توجهی داشته‌اند.

وی با بیان اینکه با توجه به افزایش هزینه‌ها، اعتبارات نگهداری ماشین‌آلات پاسخگوی نیازها نیست، تصریح کرد: روسای ادارات شهرستان‌ها نسبت به نگهداری از ماشین‌آلات اهتمام بیشتری داشته باشند و با توجه به استانی شدن اعتبارات راه روستایی برنامه‌محور عمل نمایند.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان؛ پاکسازی حریم راه، اصلاح قنو، شانه‌سازی، اصلاح شیب شیروانی، صیانت از حریم راه‌ها، رصد و فعال‌سازی گشت‌های راهداری از دیگر برنامه‌های مورد تاکید معاون راهداری در سال 1400 بود.

مصطفی ملکی صادقی معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان در این جلسه از قرار گرفتن استان در رتبه‌های برتر کشور در طرح ابرار1 خبر داد و گفت: در اجرای مرحله اول طرح ابرار، 58 کیلومتر راه روستایی آسفالت شده و 147 کیلومتر نیز شن‌ریزی شده و آماده آسفالت است.

بهره برداری از 5 مجتمع خدماتی رفاهی استان در امسال

ملکی صادقی با بیان اینکه 5 مجتمع خدماتی رفاهی استان در امسال به بهره برداری می‌رسند، گفت: با بهره برداری از این مجتمع ها جایگاه استان از این نظر در سازمان ارتقا خواهد یافت.

وی عملیاتی شدن ساخت پاسگاه پلیس راه ازنا_شازند، تعمیر و بهسازی راهدارخانه‌های زنگلوار و اشترینان، اتمام ساختمان‌های اداری کوهدشت و رومشکان و برقراری ارتباط ویدیوکنفرانس با ادارات شهرستانی را از برنامه‌های شاخص سال 1400 معاونت فنی و راههای روستایی عنوان کرد.

میثم قدمی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان هم گفت: این معاونت دو هدف کلی ایمنی جاده‌ای و افزایش درآمدهای سازمان را در دستور کار دارد که تاکنون با همکاری سایر معاونت‌ها در این زمینه‌ها موفق عمل نموده است.

قدمی گفت: روسای شهرستان‌ها طی سال99 در حوزه حمل و نقل عملکرد قابل قبولی داشتند که شایسته تقدیر است و امیدواریم در سال جدید نیز با جدیت و همکاری در راستای تحقق اهداف سازمان عمل کنیم.

پرویز کرمی معاون توسعه مدیریت و منابع هم خواستار توجه روسای شهرستان‌ها به حفظ و نگهداری از ساختمان ها و اموال اداره کل شد و بر ضرورت ساماندهی و نظارت بر عملکرد نیروی انسانی تاکید کرد.

براساس این گزارش روسای ادارات ستادی و شهرستانی نیز در این جلسه به بیان عملکرد سال99، برنامه سال 1400 و ارائه پیشنهادات و انتقادات پرداختند.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

1.4 تن مواد مخدر در لرستان کشف شد

ویدیو/14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405

تشکیل 185 پرونده تخلفاتی دام و طیور در لرستان

هتل‌های 5 ستاره از پرداخت عوارض پروانه معاف می‌شوند

کشف 12 میلیارد تومان داروی احتکاری در لرستان

احداث ساختمان شهرداری منطقه 3؛ گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی

افتتاح ساختمان شهرداری منطقه 3، تحقق دومین برنامه طرح عید تا عید

وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان 1405

فراخوان زندگی، اهدای خون لرستانی‌ها برای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده

کلاهبردار حرفه‌ای میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

تامین مرغ و برنج مورد نیاز بازار شب یلدا در لرستان

هوشمندسازی مدیریت شهری؛ محور رویداد «خرم‌آباد هوشمند» با تمرکز بر نقش نخبگان جوان

هوشمندسازی یک نیاز اساسی برای آینده مدیریت شهری

بازار شب یلدای لرستان زیر ذره بین ناظران دامپزشکی

9.5 میلیون مترمکعب به آب سد «ماربره» اضافه شد

خرم‌آباد دومین کارخانه آسفالت خود را افتتاح کرد / تاکید شورای شهر بر ارتقای کیفیت معابر+تصاویر

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد؛ تحولی راهبردی در بهسازی معابر شهری

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد پس از 35 سال؛ گامی راهبردی برای قطع وابستگی به پیمانکاران پرهزینه

ویدیو/ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است

شکایت باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال

محکومیت 18 میلیارد تومانی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

70 اثر جدید لرستان در راه ثبت در فهرست ملی

مقابله همه‌جانبه و قاطع پلیس با سرقت، تیراندازی و قاچاق کالا

اجرای طرح ملی گلریزان اجتماعی در لرستان

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

سومین جشنواره گرامیداشت روز حسابدار در خرم آباد برگزارشد