آخرین مطالب

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ؛

افزایش دو میلیون پورت خط پر سرعت تا پایان سال 1400 اجتماعی

افزایش دو میلیون پورت خط پر سرعت تا پایان سال 1400

  بزرگنمایی:
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت : درباره توسعه این شرکت و تعرفه خدمات مخابراتی موضوعاتی را بیان کرد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت : درباره توسعه این شرکت و تعرفه خدمات مخابراتی موضوعاتی را بیان کرد.

شرکت مخابرات ایران بزرگترین شرکت ارتباطی کشور است و از سال 1350 مشغول به کار است. مدت زیادی را به عنوان شرکتی دولتی فعالیت کرده و در سال 1388 این شرکت در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی به بخش خصوصی آمد. این شرکت برنامه‌هایی برای توسعه هرچه بهتر، تغییر تعرفه‌های خدماتی و همکاری با شرکت‌های دانش بنیان در نظر دارد.

توسعه در مخابرات امری مهم و ضروری

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ،مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ، ضمن بازدید از باشگاه خبرنگاران جوان با مدیران و خبرنگاران صحبت کرد.

وی در این گفت‌وگو درباره توسعه این شرکت و برنامه هایشان در سال جاری گفت: " در این 6 ماهی که من مدیرعامل شرکت مخابرات شدم برنامه‌های خاص خودم را دارم و برنامه‌های مدیران قبلی که در جهت اعتلای شرکت هست را نیز ادامه می‌دهم. ما در حوزه توسعه این شرکت کار‌هایی را باید انجام بدهیم.

 برنامه راهبردی 5 ساله‌ای که تدوین شده بود تا پایان سال 1400 را پوشش می‌دهد. ما اولین گامی که برداشتیم مطالعه این راهبرد‌های تدوین شده و بررسی اجرایی شدن این راهبرد‌ها بود. ما باید حتما برنامه راهبردی 3 سال دیگری با توجه به راهبرد‌های قبلی تدوین می‌کردیم. ما درحال تدوین برنامه سه ساله خود در جلسات با کمیته راهبردی هستیم."

وی افزود: " همچنین باید سیاست دیگری برای سال 1400 هم تدوین می‌کردیم، سیاست‌ها بر اساس راهبرد‌ها مشخص شده و طرح‌های سال 1400 شرکت هم به صورت کلی برای شرکت مخابرات شامل اینکه چه کاری و به چه میزان و در چه بخش‌هایی باید توسعه داشته باشیم، تدوین شده است. ما برنامه‌های اجرایی استان‌ها را هم تدوین کردیم. ما براساس برنامه‌ای مدون کار می‌کنیم، براساس اولویت‌هایی که داریم اعتبارات را تخصیص می‌دهیم و طبق همین اولویت‌ها پیش می‌رویم. ما براساس منابع موجود تجهیزات و منابع را در اختیار استان‌ها و معاونت‌ها قرار می‌دهیم. "

مهندس سلطانی در ادامه گفت: " مسئله‌ای هست که شرکت مخابرات به علت سیاست‌های غلطی که در این حوزه ابلاغ شده با کمبود درآمد و افزایش هزینه مواجه است. این موضوع در بخش توسعه اثر گذار بوده است. ما در سال 1400 باید بخشی از عقب ماندگی‌ها را جبران کنیم. جبران همه این عقب ماندگی‌ها به منابع زیادی احتیاج دارد. ما تقریبا حدود 20 هزار میلیارد تومان کمبود هزینه داریم. ما سعی کردیم در سال جاری با مصوبه هیئت مدیره و برنامه‌هایی که ارائه شده چیزی حدود 4500 تا 5 هزار میلیارد تومان بودجه برای توسعه اختصاص دهیم. از نظر آماری هدف گذاری ما برای سال 1400 افزایش دو میلیون پورت خط پر سرعت برای هموطنان است و امیدواریم که این هدف محقق شود. "

اختیاراتی که به مدیران استانی داده شد

رئیس شرکت مخابرات در خصوص تاثیر مناطق و مدیران استانی مخابرات در پیشرفت و توسعه این شرکت در سال 1400 گفت:" قبلا یکی از مشکلات مخابرات این بود که اختیارات از مدیران استان‌ها سلب شده بود. اینکه شرکتی به این بزرگی در کشور به صورت متمرکز اداره شود اشتباه است. یکی از کارهای ما در مخابرات بحث تدوین دستورالعمل اختیارات به مدیران استانی بود که مورد استقبال آن‌ها نیز قرار گرفت. وقتی مدیر بالادستی از مدیران مناطق خود انتظار کار و فعالیت دارد، باید اختیارات لازم را نیز به آن‌ها بدهد و تمام تلاش را بکند مدیران و معاونین استانی بدون دغدغه کارشان را انجام بدهند.

یکی دیگر از بحث‌های ما در مخابرات مشارکت در تهیه این طرح‌ها بود. بحث طراحی و تدوین از بالا به پایین نبود. ما مدیران و معاونین استان‌ها را نیز در تدوین این طرح‌ها شریک کردیم و از آن‌ها کمک گرفتیم تا ایده هایشان را با ما مطرح کنند. این موضوع بازخورد بسیار خوبی را از سمت مدیران به همراه داشت. اجرایی شدن بخشی از این طرح‌ها در برخی از استان‌ها آغاز شده، ما موانع را از سر راه اجرایی کردن این طرح‌ها برداشتیم.

موانعی مانند بازسازی خطوط فیبری، خطوط مسی و کابلی انجام شده و امید داریم در سال جاری تحول بزرگی را در سطح مخابرات داشته باشیم. "

تعرفه‌های مخابراتی

پشتیبانی از هر پورت خط تلفن در کشور برای این شرکت 21 هزار تومان هزینه دارد و فقط از سمت مشتری 5 یا 6 هزار تومان هزینه پشتیبانی دریافت می‌شود. سلطانی درخصوص افزایش این تعرفه‌ها گفت: " ما از سال 1388 و قبل از آن افزایش تعرفه خطوط تلفنی نداشتیم. علاوه بر این سیاست‌هایی نیز تدوین شد که برای ما بار مالی داست و منابع را محدود کرد. ما شرکتی خصوصی هستیم و باید حواسمان به هزینه‌ها باشد. وقتی هزینه‌ها برای ما بالا می‌رود و نحوه جبران تشخیص داده نمی‌شود هر شرکتی که باشد با کمبود درآمد مواجه می‌شود. سیاست متناسب سازی درآمد و هزینه با حاکمیت است. اگر این تناسب به هم بخورد شرکت‌ها دچار مشکل می‌شوند. "

فعالیت کارخانه‌های ICT

وی در خصوص فعالیت کارخانه‌های ICT در کشور توضیح داد:" در حال حاضر 20 تا 25 درصد از ظرفیت این شرکت‌ها در کشور فعال است. موضوع تعرفه‌ها فقط به ضرر شرکت مخابرات، زیرساخت و مردم نیست و ضربه به کل این صنعت است. اگر هزینه خطوط تلفن‌های ثابت در کشور‌های دیگر به سمت رایگان شدن می‌رود، هزینه تعریف باند پهن بسیار بیشتر است. ما در مقایسه با کشور‌های دیگر هزینه کمتری دریافت می‌کنیم. ما مدتی قبل با شورای رقابت جلساتی داشتیم و فرمول‌هایی نیز به تدوین رسید که امیدواریم این فرمول در کمیسیون تنظیم مقررات عددگذاری شود و وضعیت شرکت مخابرات بهتر شود. ما دارایی‌هایی داریم که آن‌ها را در جهت توسعه و پیشرفت شرکت به حرکت در می‌آوریم. در خواست ما این است که سیاستگذاران وظیفه خود را در این خصوص انجام دهند.

بومی سازی تجهیزات

سلطانی در پاسخ به سوال خبرنگار درباره اینکه چند درصد از تجهیزات این شرکت ساخت داخل است، گفت: "حدود 70 درصد تجهیزات ما در این شرکت بومی است. این موضوع هم تلاش صاحبان صنایع و شرکت‌های دانش بنیان بوده است. ما در گذشته تجهیزات داخلی نداشتیم و شرکت‌ها نیز توان ساخت نداشتند. اما اکنون شرکت‌های ما همان تجهیزات را با بهترین کیفیت و ظرفیت می‌سازند. توجه به شرکت مخابرات توجه به صنعت ICT است. وقتی قرار است موانع برداشته شود و تولید توسعه پیدا کند باید زمینه‌های سرمایه گذاری در این صنعت مهیا شود. مخابرات سعی کرده از تولیدات داخلی استفاده و حمایت کند. اکثر مناقصات ما برای خرید تجهیزات با شرکت‌های داخلی است و فقط تجهیزاتی که در داخل توان تولیدشان نباشد را از بیرون می‌آوریم. "

حمایت از شرکت‌های دانش بنیان

رئیس شرکت مخابرات درخصوص حمایت و مشارکت شرکت‌های دانش بنیان در این شرکت گفت: " ما علاقه داریم که در زمینه تجهیزات هم با شرکت‌های دانش بنیان همکاری و سرمایه گذاری داشته باشیم. ما از شرکت‌هایی که در تجهیزاتی که توانایی ساخت نداریم سرمایه گذاری می‌کنند، حمایت می‌کنیم.

 حمایت ما نیاز به پشتیبانی‌های دیگری از مخابرات دارد. زنجیره صنعت از نوآوری، طراحی، شرکت‌های دانش بنیان و غیره به صورت زنجیره است و این زنجیره باید به گونه‌ای طراحی شود که همه کسانی که در این صنعت هستند به جایی برسند. فارغ التحصیلان توانمندی داریم که نیاز به حمایت دارند ما به عنوان مخابرات از این افراد حمایت می‌کنیم که این صنعت شکوفا شود. "


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اعزام بیش‌ از 3000 لرستانی به مناطق عملیاتی غرب کشور

حدود 500 هکتار از مزارع کشاورزی استان از طریق فاضلاب آبیاری می‌شود

فردا؛ برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس در لرستان

بیمه محصولات زراعی در لرستان 22 درصد افزایش پیدا کرد

آمادگی استان لرستان برای آغاز فصل خرید گندم و کلزا

برگزاری نشست تخصصی شاهنامه خوانی بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در سال 1403

کشف 200 کیلو تریاک در پوشش بار گوجه در پل زال

معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

مشکل منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد مرتفع شده است

کمک 27 میلیارد تومانی هلال احمراستان به نیازمندان

بهره برداری از ورزشگاه 15 هزار نفری خرم آباد؛ بزودی

بهره برداری از 16 هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم

لغو پرواز شماره 321 تهران - خرم آباد

پیام تبریک سردار نعمت الله باقری به جهادگران عرصه سازندگی

افزایش 250 درصدی جذب ورزشکار در هیأت بولینگ و بیلیارد لرستان

سرپرست جدید هیات ورزش کارگری لرستان منصوب شد

متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان

جهاد آبرسانی در 125 روستای لرستان

تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی

تالار افلاک خرم آباد پلمب شد

2 گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند

مسکن و اشتغال جامعه ایثارگر نیازمند حمایت ویژه است

پرداخت 49 میلیارد تومان تسهیلات خوداشتغالی به دانشجویان و دانش‌آموختگان

آغاز متفاوت اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «بر بلندای حضور» با هنرنمایی قدیمی‌های تئاتر لرستان

برخی از ادارات استان مقید به رعایت قانون «م.الف» نیستند

لزوم ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان

کسب رتبه برتر مدیرمسئول پایگاه تمدن لر در جشنواره «بر بلندای حضور»

نامگذاری روز عملیات حاج عمران تحت عنوان «روز لرستان»

شرکت 17 هزار لرستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

نقش معلم در جامعه

لزوم برخورد با استخدام‌های غیرقانونی از سوی دستگاه‌های نظارتی

گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد

ورود سامانه بارشی از روز چهارشنبه در لرستان

بهره برداری از سدهای کمندان و تاج امیر در سال جاری

زندگی‌نامه 204 شهید کارگری لرستان تألیف می‌شود

مشاهده شدن گونه ارزشمند و نادر پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان +فیلم

ممنوع شدن ورود گردشگران به تونل برفی ازنا

تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی

تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است

تعیین تکلیف اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای در استان

توسعه وضعیت گردشگری در روستای بیشه

کشف جسد غرق شده جوان پلدختری در رودخانه سیمره

برقراری دو پرواز فوق العاده در فرودگاه خرم آباد

هوشمندسازی 30 درصد چاه‌های لرستان

خیبر یک جلسه از همراهی تماشاگران محروم می‌شود

افزایش 35 درصدی بارگیری راه‌آهن لرستان در نخستین ماه سال

اجرای 425 میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان

پیشرفت فیزیکی 85 درصدی شبکه آبیاری و زهکشی سد حوضیان

نهایی شدن مسائل ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک تا مردادماه

لرستان آماده برگزاری جشن‌های دهه کرامت