آخرین مطالب

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ؛

افزایش دو میلیون پورت خط پر سرعت تا پایان سال 1400 اجتماعی

افزایش دو میلیون پورت خط پر سرعت تا پایان سال 1400

  بزرگنمایی:
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت : درباره توسعه این شرکت و تعرفه خدمات مخابراتی موضوعاتی را بیان کرد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت : درباره توسعه این شرکت و تعرفه خدمات مخابراتی موضوعاتی را بیان کرد.

شرکت مخابرات ایران بزرگترین شرکت ارتباطی کشور است و از سال 1350 مشغول به کار است. مدت زیادی را به عنوان شرکتی دولتی فعالیت کرده و در سال 1388 این شرکت در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی به بخش خصوصی آمد. این شرکت برنامه‌هایی برای توسعه هرچه بهتر، تغییر تعرفه‌های خدماتی و همکاری با شرکت‌های دانش بنیان در نظر دارد.

توسعه در مخابرات امری مهم و ضروری

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ،مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ، ضمن بازدید از باشگاه خبرنگاران جوان با مدیران و خبرنگاران صحبت کرد.

وی در این گفت‌وگو درباره توسعه این شرکت و برنامه هایشان در سال جاری گفت: " در این 6 ماهی که من مدیرعامل شرکت مخابرات شدم برنامه‌های خاص خودم را دارم و برنامه‌های مدیران قبلی که در جهت اعتلای شرکت هست را نیز ادامه می‌دهم. ما در حوزه توسعه این شرکت کار‌هایی را باید انجام بدهیم.

 برنامه راهبردی 5 ساله‌ای که تدوین شده بود تا پایان سال 1400 را پوشش می‌دهد. ما اولین گامی که برداشتیم مطالعه این راهبرد‌های تدوین شده و بررسی اجرایی شدن این راهبرد‌ها بود. ما باید حتما برنامه راهبردی 3 سال دیگری با توجه به راهبرد‌های قبلی تدوین می‌کردیم. ما درحال تدوین برنامه سه ساله خود در جلسات با کمیته راهبردی هستیم."

وی افزود: " همچنین باید سیاست دیگری برای سال 1400 هم تدوین می‌کردیم، سیاست‌ها بر اساس راهبرد‌ها مشخص شده و طرح‌های سال 1400 شرکت هم به صورت کلی برای شرکت مخابرات شامل اینکه چه کاری و به چه میزان و در چه بخش‌هایی باید توسعه داشته باشیم، تدوین شده است. ما برنامه‌های اجرایی استان‌ها را هم تدوین کردیم. ما براساس برنامه‌ای مدون کار می‌کنیم، براساس اولویت‌هایی که داریم اعتبارات را تخصیص می‌دهیم و طبق همین اولویت‌ها پیش می‌رویم. ما براساس منابع موجود تجهیزات و منابع را در اختیار استان‌ها و معاونت‌ها قرار می‌دهیم. "

مهندس سلطانی در ادامه گفت: " مسئله‌ای هست که شرکت مخابرات به علت سیاست‌های غلطی که در این حوزه ابلاغ شده با کمبود درآمد و افزایش هزینه مواجه است. این موضوع در بخش توسعه اثر گذار بوده است. ما در سال 1400 باید بخشی از عقب ماندگی‌ها را جبران کنیم. جبران همه این عقب ماندگی‌ها به منابع زیادی احتیاج دارد. ما تقریبا حدود 20 هزار میلیارد تومان کمبود هزینه داریم. ما سعی کردیم در سال جاری با مصوبه هیئت مدیره و برنامه‌هایی که ارائه شده چیزی حدود 4500 تا 5 هزار میلیارد تومان بودجه برای توسعه اختصاص دهیم. از نظر آماری هدف گذاری ما برای سال 1400 افزایش دو میلیون پورت خط پر سرعت برای هموطنان است و امیدواریم که این هدف محقق شود. "

اختیاراتی که به مدیران استانی داده شد

رئیس شرکت مخابرات در خصوص تاثیر مناطق و مدیران استانی مخابرات در پیشرفت و توسعه این شرکت در سال 1400 گفت:" قبلا یکی از مشکلات مخابرات این بود که اختیارات از مدیران استان‌ها سلب شده بود. اینکه شرکتی به این بزرگی در کشور به صورت متمرکز اداره شود اشتباه است. یکی از کارهای ما در مخابرات بحث تدوین دستورالعمل اختیارات به مدیران استانی بود که مورد استقبال آن‌ها نیز قرار گرفت. وقتی مدیر بالادستی از مدیران مناطق خود انتظار کار و فعالیت دارد، باید اختیارات لازم را نیز به آن‌ها بدهد و تمام تلاش را بکند مدیران و معاونین استانی بدون دغدغه کارشان را انجام بدهند.

یکی دیگر از بحث‌های ما در مخابرات مشارکت در تهیه این طرح‌ها بود. بحث طراحی و تدوین از بالا به پایین نبود. ما مدیران و معاونین استان‌ها را نیز در تدوین این طرح‌ها شریک کردیم و از آن‌ها کمک گرفتیم تا ایده هایشان را با ما مطرح کنند. این موضوع بازخورد بسیار خوبی را از سمت مدیران به همراه داشت. اجرایی شدن بخشی از این طرح‌ها در برخی از استان‌ها آغاز شده، ما موانع را از سر راه اجرایی کردن این طرح‌ها برداشتیم.

موانعی مانند بازسازی خطوط فیبری، خطوط مسی و کابلی انجام شده و امید داریم در سال جاری تحول بزرگی را در سطح مخابرات داشته باشیم. "

تعرفه‌های مخابراتی

پشتیبانی از هر پورت خط تلفن در کشور برای این شرکت 21 هزار تومان هزینه دارد و فقط از سمت مشتری 5 یا 6 هزار تومان هزینه پشتیبانی دریافت می‌شود. سلطانی درخصوص افزایش این تعرفه‌ها گفت: " ما از سال 1388 و قبل از آن افزایش تعرفه خطوط تلفنی نداشتیم. علاوه بر این سیاست‌هایی نیز تدوین شد که برای ما بار مالی داست و منابع را محدود کرد. ما شرکتی خصوصی هستیم و باید حواسمان به هزینه‌ها باشد. وقتی هزینه‌ها برای ما بالا می‌رود و نحوه جبران تشخیص داده نمی‌شود هر شرکتی که باشد با کمبود درآمد مواجه می‌شود. سیاست متناسب سازی درآمد و هزینه با حاکمیت است. اگر این تناسب به هم بخورد شرکت‌ها دچار مشکل می‌شوند. "

فعالیت کارخانه‌های ICT

وی در خصوص فعالیت کارخانه‌های ICT در کشور توضیح داد:" در حال حاضر 20 تا 25 درصد از ظرفیت این شرکت‌ها در کشور فعال است. موضوع تعرفه‌ها فقط به ضرر شرکت مخابرات، زیرساخت و مردم نیست و ضربه به کل این صنعت است. اگر هزینه خطوط تلفن‌های ثابت در کشور‌های دیگر به سمت رایگان شدن می‌رود، هزینه تعریف باند پهن بسیار بیشتر است. ما در مقایسه با کشور‌های دیگر هزینه کمتری دریافت می‌کنیم. ما مدتی قبل با شورای رقابت جلساتی داشتیم و فرمول‌هایی نیز به تدوین رسید که امیدواریم این فرمول در کمیسیون تنظیم مقررات عددگذاری شود و وضعیت شرکت مخابرات بهتر شود. ما دارایی‌هایی داریم که آن‌ها را در جهت توسعه و پیشرفت شرکت به حرکت در می‌آوریم. در خواست ما این است که سیاستگذاران وظیفه خود را در این خصوص انجام دهند.

بومی سازی تجهیزات

سلطانی در پاسخ به سوال خبرنگار درباره اینکه چند درصد از تجهیزات این شرکت ساخت داخل است، گفت: "حدود 70 درصد تجهیزات ما در این شرکت بومی است. این موضوع هم تلاش صاحبان صنایع و شرکت‌های دانش بنیان بوده است. ما در گذشته تجهیزات داخلی نداشتیم و شرکت‌ها نیز توان ساخت نداشتند. اما اکنون شرکت‌های ما همان تجهیزات را با بهترین کیفیت و ظرفیت می‌سازند. توجه به شرکت مخابرات توجه به صنعت ICT است. وقتی قرار است موانع برداشته شود و تولید توسعه پیدا کند باید زمینه‌های سرمایه گذاری در این صنعت مهیا شود. مخابرات سعی کرده از تولیدات داخلی استفاده و حمایت کند. اکثر مناقصات ما برای خرید تجهیزات با شرکت‌های داخلی است و فقط تجهیزاتی که در داخل توان تولیدشان نباشد را از بیرون می‌آوریم. "

حمایت از شرکت‌های دانش بنیان

رئیس شرکت مخابرات درخصوص حمایت و مشارکت شرکت‌های دانش بنیان در این شرکت گفت: " ما علاقه داریم که در زمینه تجهیزات هم با شرکت‌های دانش بنیان همکاری و سرمایه گذاری داشته باشیم. ما از شرکت‌هایی که در تجهیزاتی که توانایی ساخت نداریم سرمایه گذاری می‌کنند، حمایت می‌کنیم.

 حمایت ما نیاز به پشتیبانی‌های دیگری از مخابرات دارد. زنجیره صنعت از نوآوری، طراحی، شرکت‌های دانش بنیان و غیره به صورت زنجیره است و این زنجیره باید به گونه‌ای طراحی شود که همه کسانی که در این صنعت هستند به جایی برسند. فارغ التحصیلان توانمندی داریم که نیاز به حمایت دارند ما به عنوان مخابرات از این افراد حمایت می‌کنیم که این صنعت شکوفا شود. "


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

روش های آنلاین و جدید ثبت خرابی تلفن ثابت در مخابرات منطقه لرستان تشریح شد

185 میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد

52 دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان توقیف شد

کشف اخلال در نظام اقتصادی به ارزش 50 میلیارد ریال لرستان

قاتل زباله گرد در الشتر دستگیر شد

خارج کردن جسم خارجی از بینی کودک دلفانی

آغاز ضبط مناظرات دور دوم انتخابات؛ اوایل هفته آینده در لرستان

ارائه ی خدمات تخصصی در مناطق محروم وظیفه ی ماست

برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای حاج عمران در منطقه فرهادآباد شهرستان دلفان

از سهم استان برای پروژه راه‌آهن کوتاه نمی‌آییم

اقدام لازم برای حفظ اموال فرهنگی در بروجرد

10 اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت

تجمع مردم خرم آباد در حمایت از اجرای طرح نور

رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد

تاسیس شهرداری منطقه 4 و دو سازمان در شهرداری خرم آباد

برگزاری نخستین نشست تخصصی شعر معاصر بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در سال 1403

بسته‌های همراه اول ویژه حج 1403 اعلام شد

سپاه برای برطرف کردن مشکلات لرستان در کنار دولت است

کنکور بسترساز پیشرفت‌های علمی است که باعث حماسه «وعده صادق» شد

بسته‌های همراه اول ویژه حج 1403 اعلام شد

تمامی نهادها، دستگاه‌ها و ارکان نظام در استان متحد و متعهد اقدام کرده تا به پیشرفت و توسعه استان برسیم

پنج هزار میلیارد ریال برای تکمیل طرح های آب منطقه ای استان تخیص یافت

تاکید بر رفع موانع تملیک جهت احداث سایت همراه اول و اجرای پروژه های فیبرنوری

تکمیل آبرسانی به 162 روستا تا پایان سال جاری در لرستان

کاهش 33 میلیون متر مکعبی حجم آب حوضه کارون بزرگ در لرستان

پسربچه 5ساله خاله خود را به ضرب گلوله کشت

اولین کاروان از لرستان به حج عمره اعزام می‌شود

47 خرده‌فروش و قاچاقچی مواد مخدر در لرستان دستگیر شدند

پلمپ دندانپزشکی و کلینیک غیرمجاز در خرم آباد

کشف بیش از 5 هزار لیتر نفت سفید در یک انبار

برگزاری جشنواره دوسالانه سرنانوازی در لرستان +عکس

ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز 110 میلیمتر پلی اتیلن در چگنی

سرنانوازی جز لاینفک موسیقی لرستان است

تمدید گواهینامه بین المللی استانداردهای سیستم مدیریت یکپارچه IMS در شرکت گاز استان لرستان

شفقت استاندار لرستان شد

کاهش 5 درصدی مالیات تولید با هدف تحقق شعار سال

راه‌اندازی قرارگاه‌های جهادی در مناطق حاشیه‌ای لرستان

جاعلان اسناد و مدارک در دام پلیس لرستان

بیشه خرم‌آباد از بین 8 روستای گردشگری کشور برای ثبت جهانی انتخاب شد

75 میلیارد تومان اعتبار خرید تجهیزات مدارس لرستان در سال جاری

جسد جوان غرق شده در رودخانه سزار لرستان پس از 12 روز پیدا شد

شرکت مخابرات ایران، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی دریافت کرد

اجرای طرح تشدید نظارت بر کالاهای اساسی در لرستان

نواختن زنگ سلامت در مدارس لرستان

ثبت همزمان تصویر 4 قلاده خرس قهوه‌ای در منطقه حفاظت شده اشترانکوه

یونس بهاروند مدیرکل آموزش و پرورش لرستان شد

افتتاح مجتمع آوای کوچه فیلم گام اول در تحقق شعار سال در لرستان

کسب مقام اول ورزشکار لرستانی در مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین رشد منابع را رقم زد

ضد عفونی و لایروبی آبشخورهای مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست لرستان