آخرین مطالب

کسب عنوان واحد تحقیق و توسعه برتر کشور توسط داروسازی دکتر جهانگیر اقتصادی

کسب عنوان واحد تحقیق و توسعه برتر کشور توسط داروسازی دکتر جهانگیر

  بزرگنمایی:
بر اساس انتخاب ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری صنعت، معدن و تجارت کشور، داروسازی دکتر جهانگیر در سال ۹۹ موفق به کسب عنوان واحد « تحقیق و توسعه برتر واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی کشور» شد.

بر اساس انتخاب ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری صنعت، معدن و تجارت کشور، داروسازی دکتر جهانگیر در سال 99 موفق به کسب عنوان واحد « تحقیق و توسعه برتر واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی کشور» شد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر به نقل از اقتصاد لرستان ، شرکت دانش بنیان داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر شرکت داروسازی دکتر جهانگیر از جمله واحدهای باسابقه ، علمی و فناور کشور و استان لرستان می باشد که توانسته است در گذر سال ها تولید باکیفیت و به روز، بخش قابل توجهی از نیازهای محصولات آرایشی و بهداشتی کشور در حوزه پوست ، مو و دهان و دندان را به خوبی تامین نماید.

در این راستا پس از آغاز به کار پارک های علم و فناوری در سطح کشور و استان لرستان ، واحد تحقیق و توسعه این شرکت در پارک لرستان استقرار یافت و با تشکیل تیم تحقیق و توسعه متشکل از نیروهای علمی ، جوان و بومی به ارایه تحقیقات و پژوهش های بنیادی در حوزه گیاهان دارویی و مواد طبیعی پرداخت و تولیدات متنوعی را وارد بازار نمود.

این شرکت در طی سالهای اخیر عناوین و افتخارات بزرگ ملی و استانی را کسب نموده و با ارایه رویکردهای نوین ، توجه به نیازهای جامعه هدف و تاکید بر مزیت های رقابتی ، به عنوان یکی از فعال ترین واحدهای صنعتی کشور، قابلیت ها و توانمندی های خود را به اثبات رسانده است.

مدیر واحد تحقیق و توسعه شرکت داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر در این زمینه گفت: فرآیند ارزیابی شرکتها شامل چند بخش مجزا از جمله بررسی اثرات تحقیق و توسعه در میزان فروش ،اصلاح فرآیندها ، بهره وری ، چشم انداز راهبردی شرکت و تاثیر تحقیق و توسعه در عملکرد سایر بخش های مجموعه بود.

دکتر « سیامک بیرانوند» افزود: با توجه به رویکرد مثبت مدیریت ارشد مجموعه به فرآیندهای مبتنی بر فعالیت های دانش بنیان، اثرات قابل توجهی در بخشهای مختلف شرکت به واسطه فعالیت واحد تحقیق و توسعه، مشهود است که انعکاس آنها در فرم های ارزیابی مرکز تحقیق و توسعه برتر کشور دارای امتیاز قابل توجهی بود و منجر به انتخاب مرکز تحقیق و توسعه شرکت داروسازی دکتر جهانگیر در این دوره شد.

وی ادامه داد: همانگونه که اشاره شد نقش تحقیق و توسعه شرکت در تعیین چشم انداز و سیاست های کلی شرکت بسیار پررنگ بوده و به دلیل استفاده از ظرفیت های علمی و فناورانه همکاران شاغل در این بخش، توسعه کمی و کیفی قابل توجهی در محصولات تولیدی شرکت، صورت گرفته است.

مدیر واحد تحقیق و توسعه شرکت داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر اظهار کرد: خوشبختانه علیرغم مشکلات موجود در عرصه اقتصاد و تولید کشور به دلیل عملکرد مناسب مجموعه و اعتماد مدیریت مجموعه به بخش تحقیق و توسعه ، شاهد رشد اشتغال و افزایش میزان فروش در محصولات شرکت بوده ایم.

دکتر بیرانوند گفت: نیروهای بخش تحقیق و توسعه این شرکت از نیروهای خلاق ، پژوهشگر، ایده پرداز و تحصیلکرده دانشگاهی بوده و با تلاش و همیت شبانه روزی در کنار توسعه تحقیقات کاربردی، توانسته است این عنوان را در سال جهش تولید به خود اختصاص دهد.

وی ادامه داد: خوشبختانه دانش فنی تولید محصولات شرکت در تمامی مراحل توسط واحد تحقیق و توسعه تدوین و ثبت می گردد و برای این منظور ، شرکت متکی به سایر مراکز خارج از شرکت نیست، همچنین به دلیل توانایی قابل توجه بخش تحقیق و توسعه داروسازی دکتر جهانگیر، دانش فنی تولید محصولات زیادی را از سایر شرکتها بر عهده گرفته است.

دکتر بیرانوند که از پژوهشگران و فناوران جوان کشور و استان لرستان است، تصریح کرد: این بخش موفق به اخذ دانش فنی تولید محصولات متعددی برای برندهای معتبری در سطح کشور شده است که این امر نشان دهنده توانایی بالای بخش تحقیق و توسعه شرکت در حوزه محصولات آرایشی بهداشتی و داروهای گیاهی است.

وی گفت: به دلیل شرایط ویژه حاکم بر فضای تولید در کشور نیاز به توانمندسازی بخش تحقیق و توسعه در صنایع مختلف احساس شده و این امر می تواند زمینه ساز جهش های مناسبی در این زمینه برای صنعت کشور باشد.

وی اظهار کرد: سازمان ها و نهادهای دولتی متعددی در این روند موثر هستند ولی علیرغم وجود این احساس نیاز ، موازی کاری در بخش های مختلف می تواند آسیب های فراوانی به روند تحقیق و توسعه صنعت کشور وارد نماید.

بیرانوند افزود: به هر روی انتظار می رود با تقویت یک نگاه تخصصی در این بخش و پرهیز از موازی کاری ، برآیند نیروهای موجود در این عرصه با هم افزایی هرچه بیشتر، سبب جهش بخش تحقیق و توسعه صنایع، کاهش هدررفت منابع و جلوگیری از خام فروشی در منابع کشور گردد.

وی ادامه داد: متاسفانه یکی از مشکلات موجود در این مسیر ارتباط کم بین مراکز آموزشی و دانشگاه ها با بخش تحقیق و توسعه صنایع می باشد که سبب اتلاف منابع در هر دو بخش و کندی توسعه محصولات مبتنی بر دانش روز در کشور شده است.

مراسم معرفی این شرکت به صورت ویدیو کنفرانس پیش از ظهر روز دوشنبه بیست و چهارم آذر ماه 99 با سخنرانی دکتر ادریس پیرصاحب ، دکتر یحیی جافریان عضو هیات مدیره انجمن مهندسی ایران، مهندس احسان ثقفی مسول کانون مهندسین ایران ، مهندس معصومی از اعضای انجمن تحقیق و توسعه وزارت صمت ، مهندس خالقی از خانه صمت ایران و … برگزار شد.

گفتنی است شرکت داروسازی بهد اشتی دکتر جهانگیر با بیش از 35 سال سابقه در زمینه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی بر پایه گیاهان دارویی و مواد طبیعی محصولات خود را با سه برند پرمون ، هربکس و پرونایس روانه بازارهای داخلی و خارجی نموده و فرصت اشتغال مستقیم و غیر مستقیم برای 300 نفر را فراهم کرده است.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مسکن و اشتغال جامعه ایثارگر نیازمند حمایت ویژه است

پرداخت 49 میلیارد تومان تسهیلات خوداشتغالی به دانشجویان و دانش‌آموختگان

آغاز متفاوت اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «بر بلندای حضور» با هنرنمایی قدیمی‌های تئاتر لرستان

برخی از ادارات استان مقید به رعایت قانون «م.الف» نیستند

لزوم ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان

کسب رتبه برتر مدیرمسئول پایگاه تمدن لر در جشنواره «بر بلندای حضور»

نامگذاری روز عملیات حاج عمران تحت عنوان «روز لرستان»

شرکت 17 هزار لرستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

لزوم برخورد با استخدام‌های غیرقانونی از سوی دستگاه‌های نظارتی

گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد

ورود سامانه بارشی از روز چهارشنبه در لرستان

بهره برداری از سدهای کمندان و تاج امیر در سال جاری

زندگی‌نامه 204 شهید کارگری لرستان تألیف می‌شود

مشاهده شدن گونه ارزشمند و نادر پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان +فیلم

ممنوع شدن ورود گردشگران به تونل برفی ازنا

تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی

تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است

تعیین تکلیف اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای در استان

توسعه وضعیت گردشگری در روستای بیشه

کشف جسد غرق شده جوان پلدختری در رودخانه سیمره

برقراری دو پرواز فوق العاده در فرودگاه خرم آباد

هوشمندسازی 30 درصد چاه‌های لرستان

خیبر یک جلسه از همراهی تماشاگران محروم می‌شود

افزایش 35 درصدی بارگیری راه‌آهن لرستان در نخستین ماه سال

اجرای 425 میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان

پیشرفت فیزیکی 85 درصدی شبکه آبیاری و زهکشی سد حوضیان

نهایی شدن مسائل ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک تا مردادماه

لرستان آماده برگزاری جشن‌های دهه کرامت

تمدید مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش افزوده در لرستان

روش های آنلاین و جدید ثبت خرابی تلفن ثابت در مخابرات منطقه لرستان تشریح شد

185 میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد

52 دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان توقیف شد

کشف اخلال در نظام اقتصادی به ارزش 50 میلیارد ریال لرستان

قاتل زباله گرد در الشتر دستگیر شد

خارج کردن جسم خارجی از بینی کودک دلفانی

سال گذشته حدود 70 هزار نفر در بیمارستان های صحرایی استان ویزیت شدند

آغاز ضبط مناظرات دور دوم انتخابات؛ اوایل هفته آینده در لرستان

ارائه ی خدمات تخصصی در مناطق محروم وظیفه ی ماست

برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای حاج عمران در منطقه فرهادآباد شهرستان دلفان

از سهم استان برای پروژه راه‌آهن کوتاه نمی‌آییم

اقدام لازم برای حفظ اموال فرهنگی در بروجرد

10 اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت

تجمع مردم خرم آباد در حمایت از اجرای طرح نور

رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد

تاسیس شهرداری منطقه 4 و دو سازمان در شهرداری خرم آباد

برگزاری نخستین نشست تخصصی شعر معاصر بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در سال 1403

بسته‌های همراه اول ویژه حج 1403 اعلام شد

سپاه برای برطرف کردن مشکلات لرستان در کنار دولت است

کنکور بسترساز پیشرفت‌های علمی است که باعث حماسه «وعده صادق» شد

بسته‌های همراه اول ویژه حج 1403 اعلام شد